Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Στάρε για το αυριανο ντέρμπι

Με τον Γιούργκεν Μάχο κάτω από το δοκάρια του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Αρη την Κυριακή. Ο Αυστριακός γκολκίπερ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις την Πέμπτη και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις τιμωρίες και τις απουσίες ο Πανιώνιος (δεν θα αγωνιστούν οι Ριέρα, Τσότσαλιτς, Πούπου), πιθανώς να δώσουν στον Μίκαελ Στόρε το έναυσμα να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Ρίσγκααρντ έτσι ώστε να μείνει στη φυσική του θέση, στα δεξιά της άμυνας, ο Μανιάτης. Είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ο Βαζ Τε και απο πισω του τον Μποσκο Μπαλαμπαν, ο Κούκετς -που ήταν πολύ καλός στο φιλικό με τον Κεραυνό Κερατέας την περασμένη Δευτέρα- λογικά θα πάρει φανέλα βασικού (ως αριστερό χαφ),, ενώ δεξί χαφ θα είναι ο Γουνδουλάκης.


Την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο Μίκαελ Στάρε. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με την Ξάνθη, όσο και στον προσεχή με τον Άρη. Ο Σουηδός προπονητής σχολίασε αρχικά: «Στον αγώνα με την Ξάνθη ξεκινήσαμε καλά. Πετύχαμε νωρίς ένα γκολ. Στη συνέχεια όμως κάποιες ενέργειές μας δεν ήταν πετυχημένες. Ο Τσότσαλιτς δέχτηκε κόκκινη κάρτα, κάτι που μας επηρέασε στη συνέχεια του ματς και κυρίως στην αρχή του β' ημιχρόνου.

Πιστεύω ότι μετά το γκολ ανεβήκαμε και παρά την απουσία ενός παίκτη, πήγαμε καλά. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Συζητήσαμε μέσα στην ομάδα ό,τι συνέβη στον αγώνα με την Ξάνθη. Κρατήσαμε τα θετικά και επισημάναμε τα αρνητικά».

Σχετικά με το ματς με τον Άρη επισήμανε: «Τώρα αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Άρη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και σίγουρα θα έχουν ετοιμάσει το πλάνο τους για να μας αντιμετωπίσουν.


Παρ' όλα αυτά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Προσπαθούμε κάθε Κυριακή να εξελισσόμαστε αγωνιστικά. Αν δει κανείς τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και με την Ξάνθη, η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική. Ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή στη νίκη».

Στο… τρέξιμο ο Γιόνσον

Τη θλάση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό ο Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να «μπει» σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα και να τεθεί στη διάθεση του συμπατριώτη του, Μίκαελ Στόρε, για το δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Την Τρίτη τελειώνει το θέμα Χίκα

Σημαντική ημέρα η Τρίτη (21/9) για τον Πανιώνιο και τον Χίκα. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής προσπαθεί να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο… φλέγον, για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ζήτημα.

Αν όλα εξελιχθούν όπως επιθυμεί ο Πανιώνιος, τότε θα «αδειάσει» μία θέση ξένου και αυτομάτως αυτήν θα την καλύψει ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος, Οκπάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου