Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αντεξε τελικα και με 9 ο Πανιώνιος


Για πέμπτη σερί σεζόν ο Πανιώνιος έφυγε αήττητος από τα Πηγάδια. Οι κυανέρυθροι πήραν 1-1 από την Skoda Ξάνθη, κατακτώντας τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενω οι ακρίτες έφτασαν τους δύο, αφού είχαν και τον πόντο από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Η ομάδα του Μίκαελ Στόρε προηγήθηκε νωρίς (10') με τον Σίτο Ριέρα, όμως οι δύο κίτρινες που δέχθηκε μέσα σε οχτώ λεπτά ο Εντι Τσότσαλιτς "κρέμασε" τον Πανιώνιο , που έπαιξαν για 52 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ετσι, οι ακρίτες έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσαν την εστία του Μάχο, όμως πέρα από το εύστοχο πέναλτι του Μαρσελίνιο στο 51', δεν κατάφεραν τίποτα άλλο, με το ματς να λήγει 1-1. Στο 89' αποβλήθηκε και ο Ριέρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον Λαμπρόπουλο να έχει δείξει συνολικά 8 κίτρινες και δύο κόκκινες σ' ένα ιδιαίτερο σκληρό ματς...Στο 20λεπτο, η ένταση χτύπησε κόκκινο με απανωτά σκληρά φάουλ ανάμεσα στις δυο ομάδες, που είχαν σαν συνέπεια τον τραυματισμό του Θανάση Κωστούλα, τη θέση του οποίου πήρε ο Μπόατενγκ για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Κουμόρτζι στο 28' θα μπορούσε να κάνει το 0-2, όμως ο Γκσπούρνιγκ βγήκε έγκαιρα και έσωσε την εστία του.


Γιάννης Κοντοές.«Μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός της ισοπαλίας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, προηγηθήκαμε, αλλά είχαμε την αποβολή, με συνέπεια η Ξάνθη να μας πιέσει πολύ», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός των «κυανέρυθρων»Και συνέχισε: «Αντέξαμε όμως και φεύγουμε με την ισοπαλία» ήταν τα λόγια του Κοντοέ, που ρωτήθηκε για το επερχόμενο ματς με τον Αρη: «Δεν μπορώ να πω κάτι για το επόμενο ματς με τον Αρη. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για τη νίκη».

Μίκαελ Στόρε

Αναλυτικά είπε: «Είχαμε στόχο τους τρεις βαθμούς όταν ήρθαμε εδώ, αλλά πήραμε έναν εξαιτίας των λανθασμένων κινήσεών μας με τις κίτρινες κάρτες. Επίσης ήταν πολύ άσχημο ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου. Είχαμε ευκαιρίες και στο β’ μέρος να σκοράρουμε αλλά φύγαμε μόνο με ένα βαθμό. Δεν είμαστε χαρούμενοι από τις πολλές κίτρινες και τις δύο κόκκινες. Είναι σημαντικό για μένα να έχουμε πειθαρχία μέσα στο παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί αλλά όχι κατ’ αυτόν τον τρόπο. Συμφωνώ ότι ο Ριέρα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα, στη φάση του α’ μέρους.»

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η επίθεση του Πανιωνίου. Ακόμα και στο πρώτο μέρος, όταν οι Κυανέρυθροι πίεζαν και ήταν η καλύτερη ομάδα, οι στράικερς δεν μπόρεσαν να φανούν. ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Τζάγκι, Κωστούλας (23' Μπόατενγκ), Γκλέισον, Αντεφέμι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Στρμπα (56' Μπεκαμένγκα), Βασιλακάκης, Μπούγκα (64' Πόι).

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Κοντοές), Βαζ Τε (83' Σαλαλί), Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος
Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Μαγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου