Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Λεν Τρόφι μπορεί να φτάσει μακριά, θελουμε τιτλο στην Ελλαδα...

Το… μάτι στο Λεν Τρόφι έκλεισε ο Μάκης Βολτυράκης. Ο τεχνικός του Πανιωνίου μιλώντας στο σάιτ της ΚΟΕ για την κλήρωση της β’ φάσης της Ευρωλίγκας που φέρνει την ομάδα του αντίπαλο με την Ριέκα, την Πρίμορατς και την Κόζιτσε τόνισε πως είναι δύσκολα να προκριθεί και σημείωσε πως εάν συνεχίσει στο Λεν Τρόφι μπορεί να φτάσει μακριά. «Η κλήρωση είναι δύσκολη. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική της Πρίμορατς Κότορ, πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2009 και φιναλίστ πέρσι.

Η Πριμόριε Ριέκα παίζει στην έδρα της, φέτος έχει ενισχυθεί και στοχεύει να μπει σφήνα ανάμεσα στη Μλάντοστ και τη Γιουγκ. Για την Κόζιτσε δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά, πιστεύω όμως ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Εμείς θα πάμε χωρίς άγχος στα παιχνίδια αυτά, μιας και δεν είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Αν περάσουμε θα είναι μια καθιέρωση για την ομάδα, αν δεν τα καταφέρουμε θα συνεχίσουμε στο Λεν Τρόφι, όπου κρίνοντας και πως κινήθηκε η περσινή διοργάνωση, θα έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε αρκετά μακριά,αν τα καταφέρουμε αυτά, μπορεί να έρθει και κάποιος τίτλος», είπε ο Μάκης Βολτυράκης.


*Άλλαξε η ημερομηνία του φάιναλ φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών. Αρχικά είχε οριστεί από την ΚΟΕ να διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαΐου, αλλά μετατέθηκε για μια εβδομάδα αργότερα. Κι αυτό γιατί το διήμερο 13-14/5/2011 θα πραγματοποιηθούν στο Ρέικιαβικ οι εργασίες για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Ο Κώστας Μουρίκης, σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ την κλήρωση της β΄ προκριματικής φάσης που θα βρει τους «κυανέρυθρους» αντιμέτωπους με τις Πρίμορατς Κότορ (Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2009 και φιναλίστ πέρυσι στην ίδια διοργάνωση), Πριμόριε Ριέκα και Κόζιτσε.

«Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι, γιατί θα είναι οι πρώτοι επίσημοι της ομάδας τη φετινή χρονιά. Η Πρίμορατς Κότορ είναι φυσιολογικά το φαβορί για την πρώτη θέση, η Κόζιτσε είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ και όλα δείχνουν ότι εμείς με την Πριμόριε Ριέκα, που θα παίζει στην έδρα της, θα παλέψουμε για τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης», σχολίασε αρχικά ο διεθνής φουνταριστός.

Και κατέληξε: «Η ομάδα μας έχει τον ίδιο κορμό με πέρυσι, υπάρχει ομοιογένεια και στόχος μας είναι η πρόκριση».

ΘΩΜΑΚΟΣ

Σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ομάδας, ο Γιάννης Θωμάκος μείωσε στο μισό περίπου από τις περσινές αποδοχές του τις απαιτήσεις του για την φετινή χρονιά, μη συζητώντας καθόλου την περίπτωση να αναζητήσει μεγαλύτερη αμοιβή από άλλη ομάδα. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ....

Έτσι, μαζί με την απόκτηση την τελευταία στιγμή του ταλαντούχου περιφερειακού Παράσχου Χατζηγούλα η ομάδα διατήρησε στο ακέραιο την δύναμή της γιά την διεκδίκιση εκ νέου των τροπαίων της τρεχουσας χρονιάς, εμπλουτίζοντας συγχρόνως το μέλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου