Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εξασφάλισε το εισιτήριο με SUPER Γιάνκοβιτς στο Κυπελλο Ελλάδας

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Πανιώνιος επικράτησε του Περάματος με 81-63 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε πάρει από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι και το τέλος. Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν άφησε το Πέραμα να τον απειλήσει φτάνοντας έτσι σε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάνκοβιτς με 24 πόντους, 22 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Τσινεμέλου Ελονού. Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Κιθ ΜακΛάουντ, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξί αστράγαλο, ενώ η διοίκηση των γηπεδούχων τίμησε τον Πανιώνιο, καθώς ήταν η πρώτη ομάδα της Α1 που αντιμετώπισε το Πέραμα σε επίσημο αγώνα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε: «Πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορείς να την πατήσεις αν δεν παίξεις με την ανάλογη σοβαρότητα. Εμείς παρουσιαστήκαμε σοβαροί από το ξεκίνημα και έτσι κάναμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Δεν χρησιμοποιήσαμε τον ΜακΛάουντ, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ παράλληλα ξεκουράσαμε κάποιους από τους βασικούς μας. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν με σοβαρότητα».

Στην 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καλλιθέας ο οποίος επικράτησε την ίδια στιγμή του Αμύντα Δάφνης.


Τα δεκάλεπτα: 16-20, 30-47, 51-66, 63-81.
Πέραμα (Καλαμπάκος-Κατωπόδης): Τσαρουχάς 3 (1) , Λιακόπουλος 23, Τραφαλής 10, Καρασταμάτης 2, Εμανουηλίδης 4, Μοτσενίγος 12, Κυπριτζόγλου 2, Στέφος 7
Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Καββαδάς 4, Σαρικόπουλος 5, Ελονού 17, Γιάνκοβιτς 24 (5), Παραγιός 12 (1), Αθανασούλας 5 (1), Τσιάρας 1, Γιαννόπουλος 4, Αθηναίου 3 (1), Μπατής 6, Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου