Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

O Ολυμπιακό μας εβαλε τελικα τα γυαλια ?

ΤΟ «ΘΕΛΩ 8 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ… «Δεν είναι ότι δεν σας υπολογίζουμε. Θα πάτε δανεικοί για να πάρετε παιχνίδια στα πόδια και να επιστρέψετε έτοιμοι στον Ολυμπιακό».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε όταν ανακοίνωνε στους Νέους της ομάδας (Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη και τα άλλα παιδιά) ότι θα πάνε δανεικοί φέτος -όχι επειδή δεν τους πιστεύει, αλλά διότι επιθυμία του Βάσκου προπονητή και της διοίκησης είναι να «ψηθούν».«Θέλω 8 από τις Ακαδημίες»

Το είχε πει και Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ότι στόχος είναι τα νέα παιδιά να αποτελέσουν το «αύριο» του Ολυμπιακού.

«Κάποια στιγμή θέλω ο Ολυμπιακός να έχει στην ενδεκάδα του οκτώ παίκτες από την ακαδημία. Είστε η επόμενη γενιά και να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα σας χρειαστεί. Σας πιστεύω», είχε πει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στους νέους που δόθηκαν δανεικοί.

ΤΕΛΙΚΑ
ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ... ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ 19 ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 29 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου