Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Με 8αρα εναντια στον Απολλωνα

Με το εντυπωσιακό 8-1 συνέτριψε ο Πανιώνιος τον Απόλλων Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση στο «Απήλιον». Από δύο γκολ πέτυχαν οι Χίκα, Ρίσγκαρντ, Κούκετς ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Σάμαρης και Ομο. Παράλληλα, ρεπό είχαν οι «βασικοί» με τον Παναθηναϊκό.

Οπως
κάθε Δευτέρα, μετά από αγωνιστική, έτσι και σήμερα (27/9) ο Πανιώνιος έδωσε φιλικό παιχνίδι με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, προκειμένου να αγωνιστούν όσοι δεν έπαιξαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι Κυανέρυθροι σύνέτριψαν με 8-1 τον Απόλλωνα Αθηνών σε φιλικό στο «Απήλιον». Από δύο γκολ πέτυχαν οι Χίκα, Ρίσγκαρντ, Κούκετς ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Σάμαρης και Ομο.

Το σκορ άνοιξε στο 5' με απευθείας χτύπημα φάουλ ο
Κούκετς. Στο 20' με σουτ από αριστερά ο Χίκα έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος του πέναλτι, σημείωσε το 3-0 στο 35'. Στο 40' ο Ρούσης μείωσε προσωρινά για τον Απόλλωνα ενώ στο 45' με δυνατό σουτ από δεξιά ο Κούκετς έκανε το 4-1. Στο 63΄ ο Ρίσγκαρντ με κεφαλιά από σέντρα του Σάμαρη διαμόρφωσε το 5-1 ενώ ο τελευταίος με πέναλτι στο 65' έκανε το 6-1. Στο 67' από ασίστ του νεαρού Σπυρόπουλου, ο Ρίσγκαρντ έγραψε το 7-1 ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85' με πέναλτι του Ομο.

Ο
Στόρε χρησιμοποίησε τους: Μπέλιτς, Κούρντι, Ομο, Φουγκουάγιο, Σάμαρης, Γουνδουλάκης (55' Σπυρόπουλος),Οκπάκο, Πούπο (45' Παρτούς), Κούκετς (70' Κολοβός), Ρίσγκαρντ (70' Κοντοχρήστος), Χίκα (45' Αναστασόπουλος). Κατά τα άλλα, όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό είχαν ρεπό. Ο Μοχάμεντ Σαλαλί έγινε πατέρας, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Για το λόγο αυτό ο Σαλαλί πήρε άδεια και ταξίδεψε στη Γαλλία, απ' όπου θα επιστρέψει την Τετάρτη (29/9).
Δεν ξέρω αν χρειάζεται ο Πανιωνιος παίκτες ξένους σαν τους Ομο, Φουγκουαγιο, Οκπακο, Πουπο, Παρτους, Βαρο και Μπελιτς άνετα μπορούσαν να βρουν ίσης η και καλύτερης αξίαςΈλληνες στις θέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου