Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Έξαλλος ο Τσακίρης!




Από μέρους του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης ήταν έξαλλος για τις φθορές του γηπέδου. «Εγώ είμαι φανατικά ενάντια στο να δώσουμε το γήπεδο. Ο κ. Κιντής έριξε επανειλημμένα χυλόπιτα στον κ. Αδαμίδη. Με πήρε, για κάποιο λόγο και ο κ. Μπιτσαξής και ο κ. Μελισσανίδης και άλλοι, αλλά σε όλους είπα όχι. Είναι εξευτελιστικό για τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ και το πώς μας αντιμετωπίζει στον Τύπο τουλάχιστον, να παραχωρήσουμε το γήπεδο», δήλωσε μιλώντας στον Sentra για να συμπληρώσει: «Ξεφτιλιζόμαστε ως Πανιώνιος, αυτή είναι η θέση μου. Σέβομαι τον Ερασιτέχνη και τις αποφάσεις του.

Προφανώς έχει ανάγκη τα 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ΑΕΚ. Ο Ερασιτέχνης έχει το πολύ 300 μέλη. Αυτοί που είναι μέσα στο γήπεδο και τα σπάνε να ρωτήσουμε αν βοηθούν».

Τέλος ο Τσακίρης -που βρίσκεται στο Λονδίνο- ανέφερε πως «θα πρέπει όσοι διαμαρτύρονται να σεβαστούν ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ αυτοί είναι στον καναπέ και ασχολούνται με το ποιο αριστερό μπακ θα πάρουμε. Βανδαλισμούς στην περιουσία του Πανιωνίου δεν τους δέχομαι. Αυτό είναι αλητεία Αλητεία χειρίστου είδους οι βανδαλισμοί κατά της περιουσίας του Πανιωνίου.

Επίσης θέλω να πω ότι εγώ είμαι πρώτα Πανιώνιος και μετά τσάτσος στο ποδοσφαίρου. Περνάμε μια τραγική μέρα σήμερα. Μας απασχολεί πώς θα σώσουμε το γήπεδό μας που διαλύεται από τους δικούς μας φιλάθλους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καληνύχτα».

gazzetta.gr

2 σχόλια:

  1. οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του γηπέδου και οι «ερυθρόλευκοι» ήταν θετικοί. Πλέον μένει το ΟΚ της ΟΥΕΦΑ. Πάντως για τον φόβο των επεισοδίων οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός οπαδών της Ένωσης στις εξέδρες (σ.σ περίπου 300).

    ΑπάντησηΔιαγραφή