Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Εναν ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ..... 0-1 Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ


Ο Super Μαριο Βραβεύτηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καταχειροκροτήθηκε όταν αντικατέστησε τον Καπετάνο στο ημίχρονο και μας άφησε και σύξυλους , δείχνοντας μας οτι έχουμε τρομακτικές ελλείψεις και στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στο δημιουργικό τομέα....
Ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο επιφύλαξαν Πανιώνιος και Ολυμπιακός Βόλου στην Νέα Σμύρνη. Είχαμε μία ελαφριά υπεροχή στον χώρο του κέντρου, ωστόσο δεν καταφέραμε να απειλήσουμε με αξιώσεις τα καρέ του Γιακούποβιτς, με εξαίρεση δύο περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 1ο λεπτό, όταν ο Αλβάρες πήρε την κεφαλιά και ο Μάχο έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η μοναδική περίπτωση που χρειάστηκε να επέμβει ο Αυστριακός γκολκίπερ στο πρώτο 45λεπτο.

Η φάση του 1ου ημιχρόνου έγινε στο 20' και ανήκε στον Πανιώνιο. Μετά από σέντρα του Τσότσαλιτς, ο Μπάλαμπαν έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ άγγιξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 36', όταν το μακρινό πλασέ του Γουνδουλάκη, πέρασε λίγο άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, ο ρυθμός έπεσε τελείως, με τα φάουλ να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στην ανάπαυλα, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν πιο δραστήρια στο παιχνίδι της, κέρδισε χώρους και δεν άργησε να αποζημιωθεί.

Δεκατρία λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου, Μάριο Μπρέσκα έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από γύρισμα του Μόνχε και με σχετική άνεση έκανε το 0-1, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος. Το ρολόι έδειχνε το 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 70' ο Ολυμπιακός απείλησε και με δεύτερο γκολ, όμως, ο Μάχο απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μαρτίν.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος ζήτησε πέναλτι, όταν ο Μπάλαμπαν έπεσε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά ο διαιτητής Σπάθας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Μετά το χάος.....


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΚΑΕΛ ΣΤΟΡΕ

Συνθέσεις

Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Γιάννης Μανιάτης, Πάτρικ Φουνγκουάγιο, Μάρκους Γιόνσον (64' ΓιασμίρΧίκα), Μάρτιν Λάτκα, Φανούρης Γουνδουλάκης (72' Νταβόρ Κούκετς), Δημήτρης Σιόβας, Μπενάρ Κουμορτζί, Έντιν Τσότσαλιτς, Ρικάρντο Βαζ Τε (56' Σίτο Ριέρα), ΜπόσκοΜπάλαμπαν

Ολυμπιακός Βόλου:

Έλντιν Γιακούποβιτς, Ζόλταν Σζέλεσι, Καλίφα Σανκαρέ, Λεάντρο Άλβαρεζ, Χαβιέ Τομάς, Στάθης Ρόκας, Αντώνης Ρίκκα, Κώστας Καπετάνος (46' Μάριο Μπρέσκα), Χαβιέ ΟυμπίντεςΚαμπάνταης), Βιθέντε Μόνχε, Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν (88' Γιάννης Ζαραδούκας) (92' Λεωνίδας


ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.... ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΗΤΤΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.(ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΧΤΥΠΗΤΕΣ)

***Την απόκτηση του Ρόμπερτ Ποπόφ εξετάζει ο Πανιώνιος. Ο 28χρονος δεξιός μπακ παρακολούθησε το παιχνίδι των «κυανέρυθρων» με τον Ολυμπιακό Βόλου για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αμέσως μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ποπόφ πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ, από την οποία, όμως, έμεινε ελεύθερος.

7 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΑΧΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΙ ΜΕ ΚΙΝΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει να γινει παντος κατι επειγοντως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή αυτό που μας χρειάζεται τώρα είναι δεξί μπακ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω δεν μπορω να τους καταλαβω, μαλλον ετοιμαζουν και τον Μανιατη για τον Δεκεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυσκολα φετος τα πραγματα...
    δεν θα βγει ετσι η χρονια,γιατι...????
    δεν μπορω να συνελθω απο την σημερινη παρουσια της ομαδας μας...και θελω να ρωτησω...αν καποιος
    αποφανθει να κοψει το 'τοπι' για φετος δεν θα εχει δικιο??? με αυτα που εχουν γινει ολο το καλοκαιρι??? και αυτα που πιθανον θα δουμε????
    προεδρε(τσακ) 'στειλε' τον υπαλληλο(κιντη)δεν τον εχεις αναγκη.....
    τι να πω σημερα στον γιο μου????
    και καλα για σημερα....μεχρι το τελος της χρονιας, τι θα λεμε στα παιδια μας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κιντη δεν σεν βλεπω πολυ καλα....
    εισαι και μιση μπουκια παναθεμα σε...
    αληθεια ο σπαρος ηταν στο ματς??
    ειχε χειραψια με μπεο???
    ερε γλεντια..

    σ ο β α ρ ε υ τ ε ι τ ε , γιατι αν αρχισουν τα
    λαικα δικαστηρια,οι γκρινιες και οι μουρμουρες(που θα γινουν) ο κοσμος θα εχει δικιο,αλλα η βαβουρα που θα δημιουργηθει θα μας κανει τεραστιο κακο....και μμε και λοιποι "ρουφοι"
    μας περιμενουν στην 'γωνια'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι μονο μας περιμενουν τα μαχαιρια εχουν βγει και τα ακονιζουν για να μας σφαξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή