Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

2-0 στο τελευταιο φιλικο

Με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Λεβαδεικού σε φιλικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν καλά στοιχεία, ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Μίκαελ Στόρε έκανε πολλές παρατηρήσεις στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα... κακώς κείμενα ως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Γουνδουλάκης και Ριέρα, καθώς αμφότεροι σκόραραν και δημιούργησαν. H είσοδος του Σίτο Ριέρα στον αγώνα στο 60' (ο Ισπανός έπαιξε για πρώτη φορά φέτος σε φιλικό) έκανε τον Πανιώνιο πιο πρακτικό. Στο 63' ο φορ των κυανέρυθρων σέρβιρε στον Γουνδουλάκη ο οποίος άνοιξε το σκορ ενώ στο 81' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Γουνδουλάκης σέντραρε, ο Ριέρα τελείωσε τη φάση για το τελικό 2-0.
Με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Βαζ Τε που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Στον αντίποδα ο Πόποβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το Λεβαδειακό.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Μάχο, Φουγκουάγιο, Κοντοές, Σιόβας, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Κούκετς (Γουνδουλάκης 46’), Κουμορτζί, Πούπο (Βαζ Τε 60’), Κολοβός (Κούρντι 76’), Μπάλαμπαν (Ριέρα 60’)

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ζαπρόπουλος, Αλεξίου, Τάσιτς, Έβερτον, Ταραλίδης, Ζαχαρία, Μπάρκογλου, Nαπολεόνι
Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Χαλούλος, Σωτήρχος, Λισγαράς, Μουρατίδης, Μαχαίρας, Βασιλείου, Σερτζίνιο, Πόποβιτς.

Ο Σάντος στην "Πλατεία"

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης με σκοπό να "κατασκοπεύσει" κάποιους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα τον ενδιαφέρουν οι παίχτες όλων των ομάδων και όχι μόνο αυτοί των μεγάλων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου