Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Τελευταια νεα

Ο 22χρονος Νοτιοαφρικανός Πάτρικ Φουνγκγουάγιο έχει πείσει για την αξία του και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ώστε να αποτελέσει τη «δεύτερη λύση» για το αριστερό άκρο της άμυνας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον 20χρονο Νιγηριανό Μόουζες Οκόρο που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Είναι πολύ πιθανό ο Οκόρο να ταξιδέψει τη Δευτέρα (09/08) στη Γερμανία, όπου οι Κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν μεθαύριο σε φιλικό αγώνα την Μάλαγα.

Παράλληλα, η διοίκηση προσπαθεί να λύσει το θέμα με τις θέσεις των ξένων με την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στον Βασίλη Σκούρτη, την υπόθεση του Ετβιν Τσότσαλιτς, αλλά και τη λύση της συνεργασίας της με τον Σουλεϊμάν Ομο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του αριστερού μπακ, με τον 24χρονο Σουηδό Εμίλ Γιόχανσον της Μόλντε να είναι το απόλυτο φαβορί και τον 23χρονο Πορτογάλο Βιτορίνο Αντούνιες της Ρόμα να παραμένει ο σοβαρότερος «αντίπαλός» του.


Στη Γερμανία δεν θα ταξιδέψουν οι Μανιάτης, Μάχο, Πούπο, Φουνγκγουάγιο που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Δημήτρης Σιόβας που θα χρειαστεί κάποιες ημέρες αποκατάστασης για τον τραυματισμό του στο ρινικό οστό, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων για τον αγώνα με την Ελβετία. Ο Πανιώνιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα αργά το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης και οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό στις 14 Αυγούστου με τον ΠΑΟ Ρουφ στο «Απήλιον» πριν από το διήμερο ρεπό για τον Δεκαπενταύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου