Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

2-2 με τον Παναιτωλικό

Παρουσία 1.000 οπαδών, στην πλειοψηφία τους από το Αγρίνιο, διεξήχθη στο Καρπενήσι η φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό η οποία έληξε ισόπαλη 2-2.


Και έμοιαζε με ντέρμπι Σούπερ Λίγκας το ματς, παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά μιας κατηγορίας, με τον Παναιτωλικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος και τον Πανιώνιο να εμφανίζει ξανά αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες και εκμεταλλεύτηκαν οι Αγρινιώτες. Aλλά και επιθετικές αρετές, κυρίως λόγω της εξαιρετικής κατάστασης του Κούκετς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, ενώ εξαιρετικά ήταν τα δείγματα γραφής, που άφησε για μια ακόμη ο Νιγηριανός Οκόρο, τον οποίο ο Στόρε δοκιμάζει για μια θέση στα χαφ του Πανιωνίου.


Στο γήπεδο, βρέθηκαν για λογαριασμό του Παναιτωλικού και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Καμερουνέζος Εντζεγκουέλε και ο Χάρης Παππάς, οι οποίοι είδαν το ματς από τον πάγκο και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 7ο μόλις λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουνδουλάκη, ο Μανιάτης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Όμως η αντίδραση ήρθε σχετικά σύντομα από τον Παναιτωλικό, που ισοφάρισε με προβολή του Μόρετς στο 18ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γιούνκελ. Κορυφαία στιγμή για δεύτερο γκολ, για τον Παναιτωλικό με το δοκάρι σε κεφαλιά του Πασσά στο 44’ και για τον Πανιώνιο ένα χαμένο τετ α τετ του Κούκετς με τον Μπαμπανιώτη.


Στο δεύτερο ημίχρονο πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, δίχως όμως να χαθεί ο καλός ρυθμός στο ματς, με τον Παναιτωλικό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 59ο λεπτό, όταν μετά από βολέ του Τζενάμο, ο Γκούρμα βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 1-2. Αμεση όμως, αυτή τη φορά από τους Νεοσμυρνιώτες η απάντηση και 2-2 με ατομική προσπάθεια του Κούκετς και δυνατό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και στα πόδια του Κούσα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Δίκαιο το 2-2 από δύο ομάδες που έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο…

Τραυματίες αποχώρησαν από το γήπεδο, ο Μπάλαμπαν με ελαφρύ διάστρεμμα και οι Μανιάτης, Γουνδουλάκης με σφίξιμο, αναγκάζοντας τον Στόρε να τους αντικαταστήσει, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Η σοβαρότητα της κατάστασής τους θα διαπιστωθεί την Κυριακή, μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον (64’ Γκότφρεντ), Λάτκα (46’ Κοντοές), Σιόβας,
Φουγκουμάγιο, Κουμόρτζι (46’ Οκπάκο), Μανιάτης (66’ Αναστασόπουλος),
Οκόρο (81’ Τζίκε), Γουνδουλάκης (43’ Κούκετς), Μπάλαμπαν (52’ Σκούρτης),
Σαλαλί (46’ Τσότσαλιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης (46’ Τζενάμο), Μπακάκης (46’ Μπελεβώνης), Αναστασιάδης (88’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος (46’ Κούσας), Γκόλλιας (46’ Βούκοβιτς)Μόρετς (85’ Πασάς), Γιούνκελ (46’ Μουμίν), Μπαϊκαρά (46’ Μπουμάλ), Θεοδωρίδης (61’ Μπερερής), Καούνος (46’ Γκούρμα), Πασάς (46’ Καραμαλίκης).

1 σχόλιο:

  1. άσχετο με το παραπάνω άρθρο, αλλά πλέον σχετικό με τον πανιώνιο. Διαγωνισμός για πέντε εισητήρια διαρκείας από ιστοσελίδα του κ. αντιπρόεδρου.... το σχετικό link:

    http://www.menslounge.gr/sec/diagonismoi/kerdise_5_eisitiria_diarkeias_tou_panioniou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή