Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει την αντίθεσή του στην ώρα έναρξης των αγώνων της πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας εξέδωσε ο Πανιώνιος. Δεν αρέσει καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης ότι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα ξεκινήσουν νωρίς το απόγευμα στις 28 Αυγούστου. Έτσι σε ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος αναφέρει τα εξής:

«Προσπαθούμε εδώ και μέρες να καταλάβουμε ποιος ευθύνεται για το ότι δεκάδες ποδοσφαιριστές και μερικές χιλιάδες φίλαθλοι θα ταλαιπωρηθούν μέσα στο λιοπύρι στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα στις 28 Αυγούστου. Απαντήσεις δυστυχώς δεν λάβαμε. Νομίζουμε όμως ότι και οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές δικαιούνται να γνωρίζουν.

Παρακαλούμε λοιπόν το φωστήρα που έλαβε την απόφαση αυτή να βρει τουλάχιστον το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, ώστε μετά απερίσπαστος να συνεχίσει να φροντίζει για την αναβάθμιση του προϊόντος και την προσέλκυση των φιλάθλων στα γήπεδα».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 17:15 ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ....... ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΝΟΡΜΑΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ) ΠΟΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ? ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 1,2 ΚΑΙ 3 !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου