Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Πανιώνιος - ΠΑΟ Ρουφ 1-1

Στε φιλικό αγώνα που έγινε στο Προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου «Απήλιον» στο Κορωπί, ο Μίκαελ Στόρε παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 χρησιμοποιοντας αρκετούς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.Αριστερά στην άμυνα ο Κούρντι, δεξιά ο Κοντοχρήστος, ενώ οι Κοντοές, Όμο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Οι Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Οκόρο και Κολοβός, αποτελούσαν την μεσαία γραμμή των κυανερύθρων, με επιθετικούς τους Πούπο και Σαλαλί.

Οι "κυανέρυθροι" πήραν το προβάδισμα στο 28', όταν μετά από σέντρα του Κούρντι ο Σαλαλί έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Η ομάδα του Ταύρου ισοφάρισε δέκα λεπτά μετά με τον Καπουράνη. Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Σάμαρης εκτέλεσε φάουλ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο Β’ ημίχρονο ο Πανιώνιος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν στο 52’ μετά από σέντρα του Κολοβού, ο Σαλαλί αστόχησε εξ επαφής να σκοράρει.

Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, με διπλή επέμβαση, σε σουτ των Πούπο και Σαλαλί κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο τελευταίο 20λεπτό ο Μίκαελ Στόρε πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο σχήμα.

Πανιώνιος: Παναγόπουλος, Κούρντι, Κοντοές, Όμο, Κοντοχρήστος (77’ Φουγκουάγιο), Αναστασόπουλος (70’ Γκοντφρεντ), Σάμαρης (70’ Οκπάκο), Οκόρο, Κολοβός, Πούπο, Σαλαλί (72’ Σταυροθανασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου