Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

1-0 και ηττα στο φιλικό με την Μάλαγα

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μπαντ Κρόισναχ της Γερμανίας, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την ισπανική Μάλαγα με 1-0.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ , Εντίνιο στο 20' μετά από κεφαλιά του Ελισέου.π

Στο 15΄ μετά από ωραίο συνδυασμός των «κυανέρυθρων» έξω από την περιοχή, ο Γουνδουλάκης έστρωσε στον Κοντοέ και αυτός σούταρε λίγο άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης είδε σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ.

Κυριότερες φάσεις:

19' Σουτ Γουνδουλάκη έξω από την περιοχή, λίγο άουτ
15' Ωραίος συνδυασμός των παικτών έξω από την περιοχή, ο Γουνδουλάκης έστρωσε στον Κοντοέ και αυτός σούταρε λίγο άουτ
ΓΚΟΛ: 20' Γεμισμα από δεξιά, κεφαλιά ο Ελισέου παράλληλα με την εστία από αριστερά και ο Εντίνιο με κοντινό πλασέ από κοντά το 1-0.
30' Κίτρινη κάρτα στον Κοντοέ
33' Γέμισμα του Πάτρικ από αριστερά, σούτ του Πούπο έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ
47' Εξαιρετικό φάουλ Μπάλαμπαν λίγο έξω από την περιοχή μόλις άουτ η μπάλα
59' Από πάσα του Πάτρικ από αριστερά στον Οκπάκο το σουτ έξω από την περιοχή, έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι
86' Φάουλ για την Μάλαγα έξω από την περιοχή από τα αριστερά, ο Ζόρντι Πάμπλο στη συμβολή των δοκαριών
87' Ζόρντι Πάμπλο σκαφτό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Μπέλιτς κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Μάλαγα: Αρνάου, Γκάμεζ, Ελιγκτον, Μτίλιγκα (46' Τόρες), Γκιόνα, Γκονζάλες (76' Πορτίγιο), Ελισέου (46' Πάμπλο), Χουανίτο (90' Ράμος), Μπεναχούρ (60' Τορίμπιο), Λούκιουε (60' Χουανμί), Εντίνιο.

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Λάτκα, Κεντρέ (63' Κούρντι), Πάτρικ (88' Κοντοχρήστος), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Πούπο (46' Σκούρτης), Οκπάκο (72' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (65' Οκόρο), Κούκετς (72' Κολοβός), Μπάλαμπαν

ΜΙΚΑΕΛ ΣΤOΡΕ: "Θέλω να κερδίζουμε"

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του αλλά όχι και αποτέλεσμα έδειξε ο προπονητής του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με την Μάλαγα.
"Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και δικαιούμασταν να είχαμε σκοράρει. Όμως, δεν είναι αυτό που μετράει. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και σήμερα χάσαμε. Θέλω και να παίζουμε καλά και να κερδίζω. Κάναμε αυτό που ήθελα, δηλαδή να δείξουμε ψυχραιμία με την μπάλα και να την κυκλοφορήσουμε. Αυτό είναι θετικό. Κρατάμε την απόδοση και πετάμε το αποτέλεσμα", ήταν αρχικά τα λόγια του προπονητή για την απόδοση της ομάδας του και στην συνέχεια σε ερώτηση για το πώς είδε τον Κέντρε που έδειξε ιδιαίτερα ανεβασμένος και αν ξεχώρισε κάποιους μικρούς, είπε: "Ναι, ήταν αρκετά καλός. Ηταν πολύ σταθερός και είχε καλές τοποθετήσεις. Θα ανεβαίνει συνεχώς. Είναι πολύ καλός παίκτης. Από τους μικρούς, ήταν πολύ καλός ο Κολοβός. Όλοι προσπάθησαν αλλά ο Κολοβός, πήρε πρωτοβουλίες, έδειξε καλά στοιχεία και ήταν πολύ θετική η παρουσία του".

Μετά το τέλος του αγώνα, οι ομογενείς φίλοι του Πανιωνίου «περικύκλωσαν» τους ποδοσφαιριστές ζητώντας αυτόγραφα, μπλούζες, αναμνηστικά κλπ.


Για μια ακόμα φορά φάνηκε η έλλειψη κεντρικού φορ, οι φάσεις βγήκαν το γκολ δεν ήρθεόμως ποτέ.... Πρόεδρε μην κάνεις το ίδιο λάθος πάλι....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου