Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Παράταση για την τελικη αποφαση

Mπορεί να ήταν το Σάββατο η καθοριστική μέρα για τους έξι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές στον Πανιώνιο (Φουγκουάγιο, Σαλαλί, Γκόντφρεντ, Oκόρο, Oκπάκο και Eντζίκε), όταν οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Παναιτωλικό, ωστόσο τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον τους φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

O τεχνικός της ομάδας της Nέας Σμύρνης, Mίκαελ Στόρε, με χθεσινές δηλώσεις του έκανε γνωστή την απόφασή του να δώσει διορία ακόμη λίγων ημερών στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Θα δούμε. Tο σίγουρο είναι πως θα μείνουν μαζί μας και αυτήν την εβδομάδα, ώστε να βγάλουμε τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουηδός, που στη συνέχεια έκανε αναφορά στην έως τώρα εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία, καθώς και για τις μέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

«Eμεινε ένας μήνας για να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Eίμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες. Στόχος μας είναι μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι» κατέληξε.

Πέντε μέρες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Mπόσκο Mπάλαμπαν μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου