Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ακατάλληλο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ..??

Γήπεδο για να υποδεχθεί ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αναζητούν από σήμερα οι «κυανέρυθροι». Αφορμή γι' αυτό, στάθηκε η απόφαση της Αστυνομίας να κρίνει ακατάλληλο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να φιλοξενήσει αγώνες ποδοσφαίρου, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας...!!!!!
Το σχετικό έγγραφο έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8) στα γραφεία της ΠΑΕΠανιώνιος, προκαλώντας την
έκπληξη των υπευθύνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους «κυανέρυθρους» εξετάζουν -ήδη- την περίπτωση να δηλώσουν ως νέα έδρα της αναμέτρησης με την ομάδα του Βόλου το Ελληνικό.

Αυτό που θα πρέπει να
ξεκαθαριστεί είναι ότι η απόφαση της Αστυνομίας δεν έχει καμία σχέση με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος μπορεί να «υποδεχθεί» αγώνες ποδοσφαίρου.

ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ..... ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ? ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ
ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ?
ΑΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ...( ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ
ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ..!)
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ? ( ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ...!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ...!! )
ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου