Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

0-2 νικη στην Τριπολη

Την φιλική νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «κυανέρυθροι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος πέτ

υχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, η οποία άφησε ικανοποιημένο τον Μίκαελ Στόρε.

Μετά από φάουλ του Κούκετς στο 53΄ ο Μπάλαμπαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου (0-1), ενώ στο 68’ ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για μια ακόμα φορά ο Φουνγκγουάγιο και ο Οκόρο άφησαν καλές εντυπώσεις

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος) : Ντεγκρά (Αναστασόπουλος 45'), Αργυρόπουλος (Ρούμπιλ 70'), Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (Ουριμπάρι 45'), Μπαστία, Κερ (Μπακασέτας80'),Καρέρα, Ρίος (Φορτούνης 72'), Ουντότζι (Ροζέριο 45'), Ρομπέρτο (Ιβάνοφ 61')



Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε) : Μπέλιτς, Γιόνσον (Κοντοές 45'), Φουνγκγουάγιο, Σιόβας
(Οκπάκο 57'), Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μανιάτης, Οκόρο (Κολοβός 71'), Κούκετς (Αναστασόπουλος 87'), Κουμορτζί (Σάμαρης 87'), Μπάλαμπαν (Σκούρτης 71')


Τραυματίστηκε ο Σιόβας


Στα δυσάρεστα του φιλικού για τον Πανιώνιο, ήταν ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα ο οποίος έγινε αλλαγή καθώς χτύπησε στη μύτη και αποχώρησε από το γήπεδο για το Νοσοκομείο της Τρίπολης όπου υποβάλλεται σε ακτινογραφίες και εξετάσεις.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο κ. Τσακίρης, ο οποίος είδε το παιχνίδι παρέα με τον ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα, Γιάννη Καϋμενάκη.


***Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, πιστοποιητικό συμμετοχής στα πρωταθλήματα σε τρεις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και δύο της Β΄ Εθνικής. Ο λόγος για τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Εργοτέλης και Πανιώνιος από τη μεγάλη κατηγορία και τις Δόξα Δράμας, Πιερικός από τη Β΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου