Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Λιανός : Χαίρομαι που επιστρέφω ενεργά στον Πανιώνιο


Ο Ηλίας Λιανός έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου και τόνισε: "Χαίρομαι που επιστρέφω ενεργά στον Πανιώνιο. Η καταστάσεις είναι δύσκολες, αλλά με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε. Στηρίζουμε και πιστεύουμε τους Ελληνες παίκτες, τα δικά μας παιδιά. Από τους 12 οι 9 στο ρόστερ θα είναι Ελληνες και το πολύ να πάρουμε έναν κοινοτικό. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να βρίσκεται στο πλευρό μας".

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς καλωσόρισε τους παίκτες του, στο Κλειστό της οδού Αρτάκης, ζητώντας τους να δουλέψουν σκληρά για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος: "Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλο τον κόσμο αλλά και ειδικά για την Ελλάδα, η παρουσία του κ. Λιανού αποτελεί εγγύηση για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Το μεταγραφικό πεδίο μας είναι περιορισμένο, όμως κινηθήκαμε σωστά φέρνοντας στον Πανιώνιο, ταλαντούχους παίκτες, με μεγάλη όρεξη για μπάσκετ. Αυτό που θέλω είναι να δίνουν καθημερινά το 100% των δυνάμεων τους. Για μένα είναι η τρίτη σεζόν στον πάγκο του Πανιωνίου και θεωρώ την ομάδα δεύτερο σπίτι μου", τόνισε πριν την έναρξη της προπόνησης ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Τσιάρας επεσήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Έπειτα από μία σεζόν που δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής είναι σημαντικό για μένα να παίξω καλό μπάσκετ. Η ομάδα έχει ταλέντο και φιλοδοξία και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, ο κόσμος του Πανιωνίου, είναι τεράστιο όπλο. Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τίποτα άλλο εκτός από σκληρή δουλειά".

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ...

2 σχόλια:

  1. Για να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμες αυτό που προέχει είναι η αναδιοργάνωση των ακαδημιών, εκεί που ο Πανιώνιος παραδοσιακά κυριαρχούσε και ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Αυτή η ομάδα που φτιάχνεται τώρα ελπίζω βάσιμα ότι δεν θα μοιάζει με το περσινό συνοθύλευμα μισθοφόρων αλλά η άποψη μου είναι ότι ο Πανιώνιος πρέπει να ψάξει να βρεί νέα παιδιά 18-20 χρονών. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο το μπάσκετ βγάζει πολλά ταλέντα και η μεγάλη πλειοψηφία τους παίζουν στις γειτονιές της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο ειναι το βασικο για να υπαρχουμε τα παιδια απο τις ακαδημιες μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή