Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

«Εκλεισε» Ιωάννου - Παπανικολάου

Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του Πανιώνιου θα γίνουν με γνώμονα την ουσία και όχι τον εντυπωσιασμό. Γι' αυτόν το λόγο θα προτιμηθούν νεαροί παίκτες με χαμηλές αποδοχές και υψηλές φιλοδοξίες και ήδη οι δύο πρώτοι που έχουν «κλείσει» είναι ο Στέλιος Ιωάννου και ο Νίκος Παπανικολάου. Αμφότεροι θα έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα της νέας σεζόν, όπως άλλωστε και ο Γιάννης Αθηναίου που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Ηλυσιακό.Ακολουθεί ο Λαμπρόπουλος του Ηρακλή.

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Γιάννης Αθανασούλας, ενώ μια εκκρεμότητα έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Ο νεαρός γκαρντ αναμένεται να είναι από τα βασικά στελέχη της νέας περιόδου, αλλά ο μισθός του ξεπερνάει τα 50.000 ευρώ και θα του προταθεί μια μείωση.

Παρελθόν αποτελούν οι Καλαμποκης (Ικαρο), Παπανικολάου (Περιστέρι) κ Ζορόσκι (Τέραμο) καθώς κ οι 3 ξένοι Ραις, Μπραιαντ και Ελντερ.«Εκλεισε» Ιωάννου - Παπανικολάου
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να οργανώσει τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας, ενώ ο Ηλίας Λιανός συνεχίζει τις επαφές του από το Λονδίνο, οπού βρίσκεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου