Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



μοναδικό πρόβλημα την απουσία του τραυματία Αλβάρο Ρεκόμπα και του Σμόγιε που στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και εκφράζονται φόβοι για θλάση(καλά τι στο διάολό έχει αυτός ο παίκτης τόσο κομμάτια είναι ?) θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός μέσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά του και ο Εμίλιο Φερέρα τον άφησε εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ συμπεριελήφθηκε σ’ αυτήν και πιθανότατα θα μπει στην αρχική ενδεκάδα.

Γερά Πανιωνάρα μπορεί να μην έχεις τους οπαδούς φανερά μαζί σου όμως κακά τα ψέμματα θα πάνε πάρα πολύ χωρίς διακριτικά να δουν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ... Γερά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα... Καλά ο ΑΝΔΡΕΟΛΑΣ δεν κατάλαβα γιατί δεν είναι στην αποστολή ...Το μόνο που μπορείς να καταφέρεις με αυτή την επιλογή είναι να σκοτώσεις την θετική ψυχολογία που έχει αυτός ο παίκτης, κρίμα.. Θα μας τρελάνει ο Φερερα !! Τέλος πάντων ....

Η αποστολή του Πανιωνίου: Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Σιόβας, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν και Ριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου