Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

δηλωσεις ΤΣΑΚΙΡΗ και Σκόυφαλη ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Σκόυφαλης στον «Arrena Radio 89,2»:

Για τo παιχνίδι στην Ξάνθη: «Είναι μια μεγάλη νίκη σε μια πολύ καλή έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι παραδόσεις κάποτε σπάνε. Εμεις κοιτάξαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτά που ζητάει ο προπονητής μας βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και το χαιρόμαστε».

Για το γρήγορο κλέψιμο της μπάλας από τους παίκτες του Πανιωνίου που χαρακτηρίζει φέτος το παιχνίδι των Κυανέρυθρων: «Κλέβουμε την μπάλα γιατί μέσα στο γήπεδο υπάρχουν έντεκα παίκτες που τρέχουν συνέχεια. Το ποδόσφαιρο πλέον έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που αν σε κάποια ομάδα δεν τρέχουν όλοι τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πανιώνιος δουλεύει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, πρεσάρουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο ένας βοηθάει το άλλον. Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μείναμε με δέκα παίκτες αυτό φάνηκε και μέχρι το τέλος αν ήμασταν και λίγο τυχεροί μπορούσαμε να το είχαμε πάρει. Εστω μια ισοπαλία».

Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ξέραμε ότι ακολουθούν παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Πανθρακικό που αν τα παίρναμε θα βάζαμε πλώρη για κάτι καλό στη βαθμολογία. Στο πρώτο παιχνίδι το πετύχαμε. Ημασταν αυτοί έπρεπε και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Τώρα κοιτάμε το επόμενο. Εχουμε 15 μέρες να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Δεν βάζουμε στόχους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να βάλουμε στόχους για πιο λόγο; Για να φτάσουμε στο τέλος και να πούμε πως δεν τους πετύχαμε; Ενώ Τώρα ξέρουμε πως θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στην αρχή αν και ήμασταν καλοί δεν ήμασταν τυχεροί. Σιγά-σιγά η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της και έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό: «Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά αν ο Πανιώνιος είναι σοβαρός και πειθαρχημένος μέσα στο παιχνίδι του μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Και αυτό γιατί νομίζω ότι είμαστε μια πολύ καλή και μεγάλη ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο: «Είναι πολύ μεγάλος στόχος για εμάς να φτάσουμε στα ημιτελικά. Παρόλα αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι πολύ δύσκολα. Όλες οι ομάδες θέλουν να δώσουν το 100% και είδαμε και μεγάλες ομάδες να έχουν αποκλειστεί Από μικρότερες. Γιατί υπάρχει το κίνητρο».

Το τελευταίο μήνυμα του Σκούφαλη: «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη χρονιά Από την περσινή. Ολοι δουλεύουμε για να φτάσουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει».

Στο στούντιο του «Sentra 103.3» και στην εκπομπή «Γκολ από τη Σέντρα» με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γέμελο φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου