Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

παο - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1 Με φοβερή ομως εμφάνιση


Μπορεί εντέλει να μην πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι όμως θα ήθελα να κρατήσω 3 σημαντικά στοιχεία 1) φυσική κατάσταση 2)τεχνική κατάρτιση 3) σωστό στήσιμο της ομάδας.
Τι και αν μείναμε με 10 παίκτες τι και αν παίζαμε εκτός έδρας και ένα παραπάνω μέσα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες μας απέδειξαν ότι πλέον οι κακές εμφανίσεις είναι μια κακή παρένθεση και πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν πλέον όλα τα παιχνίδια.
Οι πράσινοι, αν και έπαιξαν για 83 λεπτά με παίκτη παραπάνω και είχαν πλεονέκτημα δύο γκολ από το 11’, κινδύνεψαν σοβαρά από τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο τους. Και τα δύο πράσινα γκολ ο Σισέ, μείωσε ο Ριέρα.
Άδικο το αποτέλεσμα δεν χωράει ούτε συζήτηση, μα τόσες χαμένες ευκαιρίες ? πάλι αυτό το καταραμένο δοκάρι ? Πάλι διαιτησία έτοιμη για όλα ?
Η αποβολή του Ομο στη φάση του 7’ κατά την οποία ο Σισέ κέρδισε πέναλτι (το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος) αποδείχθηκε καταλυτική. Πριν καν προλάβει να συνέλθει ο Πανιώνιος (και ο προπονητής του να κάνει τις ανάλογες τροποποιήσεις στο σχήμα του) ο Παναθηναϊκός σκόραρε ξανά (με το πλασέ του Σισέ μετά την έξοχη κάθετη πάσα του Νίνη) Από εκεί και πέρα υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο..!!! Για ένα παιχνίδι ακόμα φοβεροί Κουμο , Ριερα, Κοντοες, Μανιάτης , Γουνδουλακης, Μπαλαμπαν, Λατκα και Τζαβελας τι σέντρα έβγαλε ο άνθρωπος στο φοβερό γκολ του Ριερα !! Μπράβο και στον Φερερα για το στήσιμο της ομάδας και της δουλείας του που πλέον φαίνεται καθαρά βρίσκονται με κλειστά μάτια και τρέχουν σαν σκυλιά(μην ξεχνάμε το παιχνίδι του κυπέλλου παίξανε και παράτασή και σήμερα μέχρι το τελευταίο λεπτό τρέχανε σαν τρελοί ας ήταν 10) εκτός από το ατόπημα που έκανε με τον Ανδρεολα...Ο Πανιώνιος, με την εξαιρετική μεσαία του γραμμή, κατάφερε να δημιουργήσει συνέχεια προβλήματα στους πράσινους όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στις τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε (κορυφαία το δοκάρι του Μπάλαμπαν)ακόμα και μετά το 53’ που σκοράραμε με τον Ριέρα δεν σταματήσαμε όταν ο Λάτκα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 58’ .
Εμίλιο Φερέρα (Πανιώνιος): "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι σήμερα λόγω της ήττας. Θέλαμε να πάρουμε έδω ότι μπορούσαμε έστω έναν βαθμό. Η ομάδα προσπάθησε πολύ, η ομάδα είχε καλά σημεία. Καλή κατοχή και ατομική προσπάθεια.

Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να κάνουμε μια συμπαγή ομάδα. Και τώρα έχουμε την υποχρέωση να πάμε στην Ξάνθη με ίδια οργάνωση και σοβαρότητα για ένα καλό αποτέλεσμα. Οσο για σήμερα είναι λογικό να είμαστε απογοητευμένοι αφού μετά από 3 νίκες μείναμε πίσω από την ήττα αυτή. Ευχομαι ότι καλύτερο για ματς Παναθηναϊκού την Πέμπτη και μακάρι να προκριθεί είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο."

Koυμορτζί: «Αστείο και το πέναλτι και η κόκκινη»

Στην αποβολή του Ομο και γενικότερα στη διαιτησία του Παμπορίδη αναφέρθηκε ο Μπερνάρ Κουμορτζί: «Ηταν αστείο. Τόσο η κόκκινη κάρτα, όσο και το πέναλτι. Μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, αν και ήμασταν καλοί. Αξίζαμε κάτι καλύτερο, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Επρέπε να πάρουμε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας».

Όσο για το αν ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης ο Σισέ, ο Κουμορτζί δήλωσε: «Ό,τι και να πούμε τώρα, η απόφαση του διαιτητή ήταν απόφαση. Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ...».
Μάριος Νικολάου:
Δείξαμε ότι ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας μόλις μείναμε με δέκα παίκτες. Δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνη τη φάση, δεν την έχω δει καλά. Σημασία έχει ότι δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε για κάτι καλό. Εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες και όχι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησε με μακρινά σουτ να απειλήσει.. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς», τα λόγια του Κύπριου μέσου.


Γιώργος Τζαβέλλας:

«το παλέψαμε από την αρχή, ο Πανιώνιος έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα», ενώ για το αν είναι οφσάιντ το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, είπε ότι «δεν είναι δική μας δουλειά να το σχολιάζουμε αυτό. Δεν το έχω δει. Θα το δείτε εσείς στην τηλεόραση και θα μας πείτε».

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός:

Αλέξανδρος Τζόρβας, Φίλιππος Δάρλας, Γιόσου Σαριέγκι, Ροντρίγκες Γκάμπριελ, Ματίας Μπιάρσμιρ, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης (60' Γιούρκας Σεϊταρίδης), Μάτε Σιμάο, Σωτήρης Νίνης (62' Αντε Ρουκάβινα), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Τζιμπρίλ Σισέ

Πανιώνιος:

Κάρλος Καστελιόνε (13' Μάρτιν Λάτκα), Τόμας Μπέλιτς, Γιάννης Κοντοές, Σουλεϊμόν Ομο, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Τζαβέλλας, Μπενάρντ Κουμορτζί, Φανούρης Γουνδουλάκης (77' Φαμπιάν Εστογιάνοφ), Μάριος Νικολάου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, Σίτο Ριέρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου