Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


το πρόβλημα του Κροάτη επιθετικού, δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κρύωμα που δεν του επέτρεψε να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.Κανονικά για το ματς κόντρα στους "πράσινους" υπολογίζεται από τον Εμίλιο Φερέρα και ο Γιάνης Μανιάτης. Ο αρχηγός του συλλόγου ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Βέλγου κόουτς. Αντίθετα ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού έχει συμπληρώσει το όριο καρτών και θα εκτίσει την ποινή του. Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Εμίλιο Φερέρα, τόνισε ότι ο Φαμπιάν Εστογιανόφ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί την αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας του, τον έχουν κάνει να αισθάνεται πίεση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φερέρα

Για τον Εστογιανόφ και την διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι ο Εστογιανόφ είναι καλύτερα απ΄ ότι πριν από μερικές εβδομάδες. Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν καλή η διακοπή του πρωταθλήματος. Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε και κάποιοι παίκτες όπως ο Σμόγιε και ο Ρεκόμπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών είχαν μία εβδομάδα για να δουλέψουν".

Για το αν αισθάνεται περίεργα που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του: «Σίγουρα ναι. Ήταν για μένα μία καλή περίοδος εκεί. Ήταν μία καλή σεζόν και είχα καλή συνεργασία με τους παίκτες και την διοίκηση. Όμως δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς και ελπίζω να κερδίσουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι».

Για το αν νιώθει πίεση μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα:«Πιστεύω ναι. Είναι καλό γιατί μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν μία δύσκολη περίοδος όχι μόνο για μένα αλλά τους παίκτες και τον σύλλογο. Τώρα είναι καλύτερα αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα».

Για τα επόμενα πέντε ματς του Πανιωνίου: «Νομίζω ότι εβδομάδα με εβδομάδα η ομάδα είναι καλύτερη. Σε αυτό το πρωτάθλημα όπως έχω πει ξανά, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον άλλο. Τα επόμενα πέντε παιχνίδια είναι δύσκολα αλλά κάτι τέτοιο ισχύει για όλες τις ομάδες. Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο πρώτος στόχος ήταν να βρεθεί ισορροπία στην ομάδα και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την κλήση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Εθνική Ανδρών:«Είναι μία επιβράβευση για τον ίδιο πρώτα απ΄ όλα. Ο Τζαβέλλας και ο Μανιάτης είναι παίκτες που έχουν καλό μέλλον. Είναι φανταστικά νέα η κλήση αυτή αλλά θα εξακολουθήσουν να είναι καλά αν τα αποτελέσματα της ομάδας είναι θετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου