Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Γιατί όχι ? Πλεον μπορουμε για πολλα...!!


«Έχουμε βρει το δρόμο μας κάτι που φαίνεται και στα τελευταία παιχνίδια όπου σε γενικές γραμμές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σχεδόν σε όλα τα πρόσφατα ματς έχουμε νιώσει δικαιωμένοι γι’ αυτό. Είχαμε λίγο άγχος αλλά φάνηκε πως πιο πολύ μέτρησε η θέλησή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος του Πανιωνίου στην ιστοσελίδα της Wind, χορηγού της ΠΑΕ.

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης, ο Μπερνάρντ Κουμορτζί σχολίασε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη όπως κάθε επιτυχία που σημειώνουμε μακριά από το γήπεδό μας. Θέλαμε πάρα πολύ μια τέτοια νίκη καθώς βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο».

Μιλώντας για τη φετινή ομάδα του Πανιωνίου εξήγησε πως: «Φέτος έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το βλέπαμε και το πιστεύαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Βέβαια δεν μας ήρθαν κάποια πράγματα όπως τα περιμέναμε όμως όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τα αντιμετωπίσαμε με την σκληρή δουλειά και την επιμονή στις ικανότητές μας. Η ομάδα φέτος διαθέτει μια καλή ποιότητα και μια εξαιρετική πληρότητα σε όλες τις γραμμές».

Και πρόσθεσε: «Το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς σκληρής δουλειάς έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως σύνολο. Πιστεύω πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι με αποτέλεσμα να μπορούμε να ξεπερνάμε με επιτυχία το κάθε εμπόδιο γιατί πιστεύω πως ο Πανιώνιος έχει τις απαραίτητες ικανότητες».

Όσο για το μεγάλο πρόβλημα της δυστοκίας που αντιμετώπισαν οι «κυανέρυθροι» στις αρχές, επισημαίνει: «Βρίσκουμε λύσεις στο γκολ κάτι που άρχισε να φαίνεται στα πρόσφατα παιχνίδια. Στην αρχή της περιόδου είχαμε καλή απόδοση αλλά μας έλειπε η ουσία. Τώρα όμως φαίνεται πως έχουμε ένα ακόμη δυνατό σημείο για να ποντάρουμε σ’ αυτό».

Θέτοντας τους στόχους του Πανιωνίου, πρόσθεσε: «Φυσικά και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Όσο πιο ψηλά γίνεται. Γιατί όχι, να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου. Έχουμε τις ικανότητες για κάτι τέτοιο αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο διότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Για να εξηγήσει πως: «Όλα είναι θέμα δουλειάς και μάλιστα σκληρής δουλειάς. Για να έχει μια ομάδα διάρκεια στην καλή της απόδοση πρέπει να δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Δεν πρέπει να νιώσουμε σε κανένα σημείο πως υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να πιάσουμε. Εάν ο Πανιώνιος πιάνει συνεχώς τα όρια που μπορεί πραγματικά, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε απολύτως. Θα είναι ένας δύσκολος δρόμος που όμως με βάση τα δικά μας όρια, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει και για τίτλο: «Εάν θέλετε να σας πως τι ακριβώς έχω στο μυαλό μου φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, αυτό δεν μπορώ να το κρύψω. Θέλω να πάρω έναν τίτλο με τον ομάδα μου. Να το προσπαθήσω και τα καταφέρω αυτή τη χρονιά. Το κύπελλο είναι μέσα στις δυνατότητές μας και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τα καταφέρουμε. Το θέλω και θα το προσπαθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου