Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Στο Μέλλον θελω το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό


Το βήμα στο εξωτερικό θέλει να κάνει ο Γιάννης Μανιάτης, ωστόσο, όπως επισήμανε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έως τότε προτεραιότητά του είναι μόνο ο Πανιώνιος. Παράλληλα έθεσε ως πρώτο στόχο του την κλήση του στην Εθνική ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανιάτη στον NovaΣΠΟΡ Fm:

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο εξωτερικό: «Αν κάποια στιγμή έρθει πρόταση από το εξωτερικό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλω να κάνω αυτό το βήμα. Είναι πολύ καλό να βγεις στην Ευρώπη και να δεις αν μπορείς να καταφέρεις κάτι εκεί. Αυτή τη στιγμή, πάντως, με ενδιαφέρει να αποδίδω καλά και να βοηθώ τον Πανιώνιο να πετυχαίνει τους στόχους μου».

Για την Εθνική ομάδα: «Ο πρώτος μου στόχος είναι να κληθώ στην Εθνική. Γι’αυτό θα δουλέψω τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήμουν στα πλάνα για τον αγώνα με την Ουκρανία, γιατί δείχνει ότι ο κύριος Ρεχάγκελ παρακολουθεί την ομάδα του Πανιωνίου και τα νέα παιδιά. Δυστυχώς, όμως, είχα έναν τραυματισμό και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ κι ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να είμαι στις κλήσεις της Εθνικής».

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Πανιωνίου, με καλό ποδόσφαιρο και νίκες: «Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν άσχημα και η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Από εκεί και πέρα, μιλήσαμε μεταξύ μας, ξέραμε πως είχαμε ποιότητα και δείξαμε χαρακτήρα. Μετά το ματς με τον Ατρόμητο αντιληφθήκαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό και με τη βοήθεια του προπονητή πάμε πολύ καλά. Εχει αλλάξει το κλίμα, τα αποδυτήρια πλέον είναι πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Δεν θέλω να πω ότι πλέον κοιτάμε το Europa League ή κάτι άλλο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και στο μέλλον θέλουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερα στοιχεία. Πιστεύω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ο Λόλο (Εστογιανόφ), που επέστρεψε από τραυματισμό, θα μας βοηθήσει πολύ, όπως και τα άλλα παιδιά που είναι στον πάγκο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη: «Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουμε πως μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Το ματς με τον Άρη το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα, αλλά αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποδώσουμε όπως τις τελευταίες 5-6 αγωνιστικές, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου