Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ο ΤΖΑΒΕΛΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η κλήση του Γιώργου Τζαβέλλα στην «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων για το παιχνίδι-σταθμό της Τετάρτης στην Ουκρανία επιβεβαίωσε το «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

Δεν είναι ούτε πέντε ούτε δέκα οι παίκτες των «κυανέρυθρων» που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην εθνική ομάδα.Τριάντα δύο ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα με τη φανέλα του «ιστορικού» φόρεσαν και τη γαλανόλευκη με το εθνόσημο στο στήθος. Οι περισσότεροι εξ αυτών βίωσαν μεγάλες στιγμές και έντονα συναισθήματα.

Τυχαίο ή μη, σπουδαίοι φορ (Αναστόπουλος, Μαύρος, Σαραβάκος, Δέδες), αλλά και ακραίοι μπακ (Ιντζόγλου, Σκρέκης, Φύσσας), μεγαλούργησαν με την Εθνική. Ο Τζαβέλλας είναι ο τρίτος από τη νέα γενιά του Πανιώνιου μετά τον Μάκο και τον Σπυρόπουλο που θα προσπαθήσει να καθιερωθεί, λίγες μόνο μέρες προτού κλείσει τα 22 του χρόνια?

Τζαβέλλας
«Θα ήταν ψέματα αν θα έλεγα πως το περίμενα ή πως το είχα στο μυαλό μου. Αυτό που εγώ ήξερα ήταν πως τη Δευτέρα θα ξεκινούσα την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό με την ομάδα μου και τώρα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι?»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου