Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Φουλ για νικη και αναρριχηση στην βαθμολογεία

Τρεις απουσίες, θα έχει ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Εκτός θα μείνουν οι Τζαβέλλας (τιμωρημένος) και Ρεκόμπα και Σμόγιε (τραυματίες). Στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Εστογιάνοφ.
Στη βασική εντεκάδα του Πανιωνίου μετά από πολύ καιρό θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Φαμπιάν Εστογιανόφ , ενω στη θέση του αριστερού μπακ τον Κοντοέ, ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει τον Τζαβέλλα.
Την πράσταση τον αγώνα θα κλέψουν ο Εμίλιο Φερέρα και ο Σίτο Ριέρα που την περασμένη χρονιά, βρισκόταν στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Εμίλιο Φερέρα για το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του θα εχει στην αποστολή : Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Γουέλινγκτον, Λάτκα, Όμο, Σιόβας, Κοντοές, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Σίμωσης, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Ξεκινά το Man of the Match της Pepsi MAX.

Στον αυριανό αγώνα, ξεκινά και η διεξαγωγή της ανάδειξης του Man of the Match της Pepsi MAX. Συγκεκριμένα σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου για την Superleague, η Pepsi MAX θα δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να βραβεύσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του αγώνα. Ο Man of the Match κάθε αγώνα θα αναδεικνύεται από ψηφοφορία μεταξύ των δημοσιογράφων που καλύπτουν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου