Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ο Νίκολοζ Τσκιτισβίλι εξαφανίστηκε!

Μία απρόσμενη έκπλήξη περίμενε το Νέναντ Μάρκοβιτς παραμονή της αναμέτρησης με τον ΓΣ Ολύμπια αφού ο Νίκολοζ Τσκιτισβίλι εξαφανίστηκε! Ο Γεωργιανός σέντερ είχε πάρει κάποια χρήματα μπροστά και το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11) είχε προγραμματισεί να πληρωθεί τον πρώτο μισθό του συμβολαίου του ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Παράλληλα είχε μπει στο διαμέρισμα που θα διέμενε αλλά είπε πως δεν θέλει να παίξει το Σάββατο (21/11) χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη ενημερώσει τη FIBA και την Δευτέρα θα κινήσουν τις διαδικασίες που χρειάζονται ενώ όπως υποστηρίζουν για το θέμα ευθύνεται ο ξένος εκπρόσωπος του Τσκιτισβίλι.

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς πριν ενημερωθεί για τις εξελίξεις τόνισε: "Σεβόμαστε την ομάδα της Ολύμπιας Λάρισας, έχει ενισχυθεί πρόσφατα με την απόκτηση των Γκρίν και Αλιέβας αλλά και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη ώστε να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά πάω στα λάθη που κάναμε με τον Κολοσσό Ρόδου ενώ και το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νήαρ Ήστ ήταν μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε την ετοιμότητα της ομάδας μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του ΠΣΑΚ.

Η προσθήκη του Τρέβον Μπράιαντ έγινε τις τελευταίες ημέρες ενώ στο φιλικό αλλά και στις προπονήσεις προσπαθήσαμε να τον βάλουμε στο κλίμα και τα συστήματα της ομάδας. Νομίζω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι και θα παλέψει για τη νίκη ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που επιθυμούμε να τον δούμε να γεμίζει πάλι το γήπεδο και να μας ωθεί προς τη νίκη όπως έκανε και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι
".

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μεταξύ άλλων υποστήριξε: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό στάδιο και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Ολύμπια Λάρισας έρχεται από μια καλή νίκη αλλά και εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Εννοείται ότι η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας.

Ο Τρέβον Μπράιαντ θέλει χρόνο ώστε να ενσωματωθούν στη φιλοσοφία και στο τρόπο παιχνιδιού μας. Θέλουμε χρόνο και εμείς οι ίδιοι σκοπός είναι να τον εκμεταλλευόμαστε προς το καλύτερο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι πρέπει να δίνει το παρών στο γήπεδο και από την πλευρά μας εμείς οι παίκτες να το εκμεταλλευτούμε με θετικό τρόπο το γεγονός αυτό, σίγουρα ένα γεμάτο Αρτάκης είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς από ότι ένα άδειο
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου