Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο RECOBA...!??


Κανεις δεν εχει καταλαβει ακομα τι εγινε και ο μεσοεπιθετικος του Πανιωνιου εκανε τις εξης δηλωσεις σε εφημεριδα ξενου τυπου μετα την αποδοχη να παραμεινει τουλαχιστον για εναν ακομα χρονο στην ομαδα μας η δηλωση του:

«Είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ. Στη Χιλή θα έπαιζα είτε για την Ουνιβερσιδάδ είτε για την άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας, την Κόλο Κόλο. Κι οι δύο αυτές ομάδες μου είναι γνωστές», δήλωσε ο Ρεκόμπα, για να μιλήσει στη συνέχεια για τη... νοσταλγία της Λατινικής Αμερικής.

«Έπειτα από 13 χρόνια στην Ευρώπη, έχω την επιθυμία να επιστρέψω στη Λατινική Αμερική ώστε να βρίσκομαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να γυρίσω στη Ντανούμπιο, την ομάδα της ζωής μου, όμως αν βρεθεί κάποια άλλη ομάδα που είναι κοντά στο Μοντεβιδέο, κανένα πρόβλημα.

Δεν είμαι πια 20 ετών, όμως είμαι πολύ καλά. Δεν είχα σημαντικούς τραυματισμούς και στα δύο μου πόδια και μπορώ να παίζω ακόμα», υπογράμμισε ο πρώην παίκτης της Ίντερ κι ενώ πριν λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, είχε πει δημόσια ότι ο Ρεκόμπα θα μείνει και τη νέα χρονιά στη Νέα Σμύρνη.

«Έχω κάνει συμφωνία με τον πρόεδρο του Πανιωνίου από τότε που ήρθα από την Ιταλία, αν θελήσω να φύγω πριν τη λήξη του συμβολαίου, φεύγω αμέσως», ήταν η απάντηση του Ουρουγουανού άσου και πλέον οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρεπει να τελειωσει ΤΩΡΑ αυτη η ιστορια...ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΙΜΑΖ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ....αν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα σε ομαδα που θελουμε να πιστευουμε οτι θα κανει κατι καλο φετος και να μην την πιστευουν ουτε οι ιδιοι της οι παικτες...!!!!!

7 σχόλια:

  1. thelw na pisteuw oti auth h synenteuksh einai prin apo th symfwnia kai dhmosieythike twra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι έτσι. Η ιστορία βγήκε χθες αλλά έγινε μετά τη συμφωνία με Τσακίρη στην οποία άλλωστε αναφέρεται ο Ρεκόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xm.... ypopto... thymizei rivaldo h ypothesh me ton rivaldo na eixe kleisei ton ioynio symvolaio me thn aek alla meta hrthe h protash apo allou kai efyge. zoriko kalokairi tha perasoume.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι αξιέπαινος γιά τον τρόπο που χειρίζεσαι το θέμα με το γκάλοπ της επετειακής. Αν θέλεις μπορείς να ανεβάσεις και το κοινό μας κείμενο - ευχαριστία στον pgss γιά την ωραία του ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' όσα μπόρεσα να καταλάβω από το πρωτότυπο της El Mercurio φαίνεται ο Περόνε που χειρίζεται το θέμα Ρεκόμπα σαν μάνατζερ, ν' αναφέρεται και σε προτάσεις απο Ιταλία και σε ανάγκη συνομιλίας με Πανιώνιο αν υπάρξουν αποδεκτές προτάσεις. Τέλος πάντων αν είναι να συνεχίζεται αυτή η ιστορία σε όλη τη μεταγραφική περίοδο, είναι τελικά καλύτερα να λήξει το γρηγορότερο.
    Και αν όντως η συνέντευξη είναι μεθύστερη ας περιμένουμε τον επίσημο Πανιώνιο που οφείλει να ενημερώσει.
    αν πάντως ο Ρεκόμπα κάνει αυτή τη δουλειά αφού έδωσε τις συνεντεύξεις που έδωσε στον ΠΚ, τότε ειλικρινά λυπάμαι.
    Όντως πάντως είναι πλύ εύστοχο αυτό που είπες σχετικά με ομοιότητες με περίπτωση Ριβάλντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο ελπιζει ολοι η πανιωνια οικογενεια ενα τελος θετικο η αρνητικο δεν ειναι δυνατον να παει ουτε μια μερα παραπανω η ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oi dhlwseis telika eginan prin 15 meres. to grafei sto sport24.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή