Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

3000 ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Σε εκπληκτική ατμόσφαιρα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Το εκπληκτικό κλίμα οφείλεται κυρίως στους περίπου 3.000 οπαδούς που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και που αποθέωσαν τους Αλβάρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Μανιάτης. οι οποίοι είχαν την τιμητική τους στο γήπεδο.Ενω ειδικη αναφορα εγινε στον Κοντοε με συνθημα στο οποιο αναφερονταν στον Τζιμπρελ Σισες.Μάλιστα η διοίκηση φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο να διασκεδάσει την φημολογία των τελευταίων ημερών, όταν κυκλοφόρησε η "πληροφορία" ότι έχει συμφωνήσει ο Ρονάλντο και πράγματι ανακοίνωσαν τον Βραζιλιάνο!Αλλα αντι του Ρονάλντο της Εθνικής Βραζιλίας βγηκε ο μίστερ Ζονγκ !!!
Αναλυτικά τα νούμερα των παικτών:
1. Μπέλιτς
2. Γ. Μανιάτης
3. Ουέλινγκτον
4. Σμόγιε
5. Λάτκα
6. Ομο
7. Σκούφαλης
8. Κοιλιάρας
9. Μπάλαμπαν
10. Ρεκόμπα
11. Εστογιανόφ
12. Ανδριόλας
13. Καστελιόνε
14. Κουμορτζί
16. Λαζούρας
17. Σιμώσης
18. Κούκετς
19. Λουκίνας
20. Γουνδουλάκης
21. Κούρντι
23. Σιόβας
24. Αναστασόπουλος
25. Κοντοές
27. Κοντοχρήστος
28. Νικολάου
30. Μπεθέρα
31. Τζαβέλλας

Ο Γκονζάγκα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την Τετάρτη αναμένεται να περάσει από τα γραφεία για να λύσει το συμβόλαιό του. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους, ενώ και ο Πανιώνιος είχε συμπληρώσει τις θέσεις των ξένων ποδοσφαιριστών κι έπρεπε να αδειάσει μία.
Μπόσκο Μπάλαμπαν: «Ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είχα μιλήσει με τον Εμίλιο Φερέρα. Απλά είχαμε πει να τελειώσουμε πρώτα το θέμα με την Ντιναμό και στην συνέχεια θα ερχόμουν στον Πανιώνιο. Είμαι επιθετικός και θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ γίνεται. Από κει και πέρα, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα».

Νταμιάν Καστελόνε: « Είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια ατμόσφαιρα σε μία προπόνηση. Ήταν μια πολύ ωραία και συγκινητική εμπειρία. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε ο Πανιώνιος να πετύχει τους στόχους του. Πάντοτε η αρχή είναι δύσκολη αλλά έχω όρεξη να προσαρμοστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Γιώργος Τζαβέλλας: «
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόμο που είναι πάντα κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα. Τον θέλουμε και φέτος και ελπίζω να πάμε καλύτερα. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά».
Ο Εμίλιο Φερέρα έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του: "Είμαι εντυπωσιασμένος από την εικόνα και τη θερμή υποδοχή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους παίκτες μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαστε πλήρεις. Το 95% των μεταγραφών έχει γίνει. Ισως χρειαστεί να αποκτήσουμε ακόμα έναν επιθετικό" , ήταν η απάντησή του. Οσο για τον κόσμο της ομάδας, είπε: "Πρέπει να υπάρχουν πολλές προσδοκίες απέναντι στον κόσμο και να μην κάνουμε λάθη".
Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι της ομάδος δεν μπορούσε να μην επηρεάσει τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσακίρη ο οποίος είχε βγάλει το κινητό του για να αποθανατίσει τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο.

Η eternal ενημερωσε τους φίλους του Πανιωνίου τα κάτωθι:

1. Η καινούργια φανέλα της ομάδας θα είναι έτοιμη για διάθεση στο κοινό, στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που μας έχει δώσει η εταιρεία παραγωγής.
2. Έχει ήδη αγορασθεί το σύστημα εκτύπωσης απ’ ευθείας στις φανέλες αριθμών-ονομάτων παικτών (και όχι μόνο), το οποίο αναμένεται να λειτουργεί πλήρως εντός των προσεχών δύο εβδομάδων.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στους φίλους του Πανιωνίου ότι το κατάστημα επί της οδού Αγίου Ανδρέου θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.
Το κατάστημα επί της οδού Ι. Χρυσοστόμου θα παραμείνει κανονικά ανοικτό για να εξυπηρετεί όσους φίλους του συλλόγου επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα ή διαρκείας του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου