Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Κοντά ο Ουέλινγκτον

Κοντά στην απόκτηση ως δανεικος,του Ουέλινγκτον βρίσκεται πλέον ο Πανιώνιος, είναι 20 ετών και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την Εσπανιόλ. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και θεωρείται ένα από τα… καυτά ταλέντα του συλλόγου της Βαρκελώνης.

5 σχόλια:

  1. Είσαι σίγουρος ότι παίζει στην πρώτη ομάδα της Εσπανιόλ γιατί εγώ δεν βρίσκω στοιχεία για τον παίκτη; Μάλλον πρόκειται για U21...και εφόσον είναι δανεικός, αν βγει καλός μόνο η θεά τύχη -δηλ. να μην χρειάζεται η Εσπανιόλ παίκτη σε αυτή τη θέση- θα τον κρατήσει στην ομάδα. Ίσα-ίσα δηλαδή το "στρώσιμο" θα κάνει στον Πανιώνιο. ΟΚ για ένα δυο περιπτώσεις δεν τρέχει τίποτα, μας ενισχύουν έστω και περιστασιακά. Αν γενικευτεί η τακτική όμως δεν θα είναι ότι καλύτερο. Ας μην πετάμε πάντως και από τη χαρά μας που έρχεται ένας νεαρός χωρίς εμπειρία -αν δεν κάνω λάθος στην υπόθεση μου- στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι νεοαποκτημα της ισπανικης ομαδας τον απεκτησε μεχρι το 2013 αλλα δεν μπορει να τον βαλει να παιξει στην πρωτη ομαδα λογο μη εμπειριας, κατα τα λεγομενα τους πρεπει να ειναι μεγαλο ταλεντο, ο χρονος θα δειξει μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΙΝ? ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι αν δεν κανω λαθος στην ισπανια ηταν... αυτες οι ηλικιες ειναι δυσκολες να της γνωριζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα εχει αγωνιστεί στις Παρανά και Ιγκουάσου στην πατρίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή