Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Μετα τους Recoba,Μακο και σχέδιο ανταλλαγής Εστογιανόφ-Τζιμπούρ

Τη μεγάλη προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό της τον Φαμπιάν Εστογιανόφ έχει αρχίσει η ΑΕΚ. Για να τα καταφέρει, η Ενωση είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει στον Πανιώνιο τον Ρέφικ Τζιμπούρ.
Για τη σκέψη αυτής της ανταλλαγής έχει ήδη γίνει σχετική κρούση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση, θετική ή αρνητική καθώς το θέμα βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο Ουρουγουανός άσος του Πανιώνιου Φαμπιάν Εστογιανόφ αποτελεί έναν από τους διακαείς πόθους των ανθρώπων της ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν «γη και ύδωρ» για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του «δικέφαλου» μελετούν το σενάριο να παραχωρήσουν τον Τζιμπούρ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ώστε να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Λατινοαμερικανό μέσο. Από κει και πέρα για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να καταβάλουν το ποσό που οφείλουν στον Πανιώνιο (περίπου 2 εκατ. ευρώ) από την μεταγραφή του Γαλλοαελγερινού. Στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» δείχνουν «ψημένοι» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο παίκτης στη Νέα Σμύρνη χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό και να πληρώσουν μόνο για τον Εστογιανόφ. Ένα ακόμα ενδεχόμενο που έχει ακουστεί για το συγκεκριμένο φλερτ είναι αυτό της κοινής ιδιοκτησίας του Εστογιανόφ αφού το 50% της ιδιοκτησίας του παίκτη ανήκει στον μάνατζερ του και το άλλο μισό στον Πανιώνιο. Φυσικά καθοριστικό ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει η στάση του Τζιμπούρ και κατά πόσο θέλει να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη.
Η ΑΕΚ, προς το παρόν, παγώνει τις άλλες περιπτώσεις που έχει στα υπόψη της για τη μεσαία γραμμή (Λεονάρντο, Ιορντάκε) καθώς ρίχνει το βάρος της στην περίπτωση του Εστογιανόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου