Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ο γενικός διευθυντής της Μόναχο 1860 δήλωσε «Η ΑΕΚ δίνει περισσότερα χρήματα, αλλά ο Μάκος θέλει Λίνεν»

Σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο, ο Στέβιτς τόνισε ότι το «όπλο» της Μόναχο στην μεταγραφή του διεθνή μέσου είναι η επιθυμία του ίδιου να συνεργαστεί με τον Έβαλντ Λίνεν, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Πανιωνιο.
Η ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, αλλά αναζητούμε μία δημιουργική λύση, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου.
Ο Μάκος θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά προκειμένου να μετακομίσει στο Μόναχο καθώς τα 240.000 ευρώ που προσφέρουν οι Γερμανοί το χρόνο δεν τον καλύπτουν, ενώ στο πλευρό του είναι και ο Έβαλντ Λίνεν που πιέζει τη διοίκηση της Μόναχο 1860 να «κλείσει» τον παίκτη.
Την ίδια στιγμή στον Πανιώνιο συνεχίζονται οι κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και εκτός του Αργεντινού αμυντικού μέσου, Καστελιόνε που είναι στο στόχαστρο, φαίνεται να προχωράει και η περίπτωση του Σουλεϊμάν Όμο του Ηλυσιακού.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή το είδα και σ' άλλα blogs να αναρωτιούνται μας πως δίνει η ΑΕΚ περισσότερα λεφτά αφού λέει η 1860 για πάνω από 1 εκ. Ο υπεύθυνος της 1860, αναφέρεται ότι η ΑΕΚ δίνει περισσότερα λεφτά στο Μάκο και όχι στον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή