Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Λιανος και μεταγραφες Τσακιρη


Ο Ηλίας Λιανός μετα την αποχώρησή του έδωσε εντολή στους επιτελείς του και αυριο ξεκινουν συναντησεις με εκπροσωπους παικτων, προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές προς αυτούς.Αν, μάλιστα, εισρεύσει χρήμα από τα εγγυημένα έσοδα της ΚΑΕ, τότε το άνοιγμα θα είναι πολύ μικρό και θα αφησει μια ομαδα καθαρη χωρις χρεη για τον επομενο παραγοντα, από τη στιγμή που θα συμβεί, θα καταγραφεί στα πολλά θετικά που αφήνει φεύγοντας ο κ. Λιανός.
Οσο για τις φημες ειναι γνωστο το ονομα του Ροναλντο εδω και αρκετες μερες, δεν το ειχα αναφερει για ευνοητους λογους... ειδαμε την αντιδραση της Παε.... δεν ηταν η καταλληλη στιγμη για να βγει στην φορα αυτη η ειδηση, ακομα και ας ειναι αληθεια που για μενα ειναι ενα τρελο ονειρο καποιον τρελων Πανιωνιων που τους αρεσει να ονειρευονται, δεν ειναι κακο να εχεις ονειρα ποτε δεν ειπαμε ομως πως αυτα ισοδυναμουν με καποια παραμικρη απαιτηση ως προς την Παε, απλος ετσι ειναι οι Πανιωνιοι παντα τρελοι σε ολα τους....
Παντος το ρόστερ των «κυανέρυθρων» θα «κλείσει» με έναν ακόμη επιθετικό μετα απο την αναμενομενη αποδεσμευση του Gonsaga, καθώς ο Φερέρα θέλει να έχει μία ακόμη αξιόπιστη επιλογή για τη γραμμή κρούσης,εναν τερματοφυλακα τον Ισαάκ Μπεθάρα, για τον οποίο έχουμε ήδη δώσει τα χέρια«ως δανεικός» και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες 48 ώρες να έρθει κι αυτός στην Ελλάδα,εναν ακομα τερματοφυλακα ως βασικο μετα απο την αναμενομενη αποδεσμευση του Μπελιτς και του βραζιλιανου Ουέλιγκτον Μπαρόνι που βρίσκεται στην Αθήνα οπου περασε από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και αναμενεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πανιώνιο.

2 σχόλια:

  1. Τρελοπανιώνιε υποκλίνομαι στις πηγές σου... Εδώ και βδομάδες έχεις αυτούς που αποχωρούν και μεταξύ αυτών έχεις και τον Μπέλιτς, για τον οποίο πουθενά δεν έχω δει να τον παρουσιάζουν σαν αποχωρούντα. Αν όλα αυτά επαληθευτούν εγώ θα πιστε΄θσω ότι έχεις κολλητό τον Φερέρα. Να 'σαι καλά. Ο φίλος σου IWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή