Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ο Τσακίρης είναι θείο δώρο για τον Πανιώνιο


Mετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες o Βεντούρης είναι ο άνθρωπος που διαδέχεται τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στην προεδρία του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, εκτος του Βεντούρη στο ΔΣ του Ερασιτέχνη εξελέγησαν οι Γαλλής, Γιαβάση, Κανελλοπούλου, Κοκκινάκης, Κουτελάκης, Κωνσταντινίδης, Πετρόπουλος, Συρίγος, Κωστής, Μιχαηλίδης, Τσελέντης, Φραγκούλης, Χρυσοχόου και Κατσιφαράκης.

O Τσακίρης δηλωσε ότι «δεν μπορώ πλέον να συνεισφέρω στον Ερασιτέχνη κάθε χρόνο το 1 εκατ. ευρώ που έβαζα τα τελευταία 4 χρόνια, όμως θα φροντίσω να δίνω 240.000 ευρώ ετησίως ως... δώρο». Ετσι χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρισταμένους, οι οποίοι έδειξαν με αυτόν τον τρόπο την αναγνώρισή τους προς την προσφορά του,ο Γεράσιμος Βεντούρης δηλωσε οτι : «Ο Τσακίρης είναι θείο δώρο για τον Πανιώνιο. Είναι μεγάλο και δύσκολο το έργο που αναλαμβάνουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι οικονομικοί πόροι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άνοιγμα στις επιχειρήσεις της Νέας Σμύρνης».

Η ατάκα που κυκλοφορούσε στην αίθουσα του κλειστού της Νέας Σμύρνης ηταν: «Αντε και του χρόνου στην επέτειο των 120 ετών από την ίδρυση του συλλόγου να συνοδευτούν με τις υπογραφές για την ανέγερση του νέου γηπέδου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου