Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Με την καθιέρωση του ηλετρονικού εισιτηρίου διαρκείας ξεκινάει στις 29/6 από την ΠΑΕ Πανιώνιος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2009-10, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/6). Η καινοτομία αυτή οφείλεται στην τοποθέτηση τουρνικέ στις εισόδους των θυρών του γηπέδου της Ν.Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει οτι η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη σεζόν 2009 - 2010, θα ξεκινήσει από τις 29 Ιουνίου (πρώτη προπόνηση ομάδας), από τα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το γήπεδό μας, βάσει της συμφωνίας της Γ.Γ.Α, της Superleague και των συλλόγων, εντάσεται φέτος σε εκείνα που θα τοποθετηθούν εγκαταστάσεις τουρνικέ στις εισόδους των θυρών. Με αυτά πλέον τα δεδομένα, η Π.Α.Ε προχωράει στη διαδικασία του ηλετρονικού εισιτηρίου διαρκείας και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αγώνα.

Η φετινή σεζόν φέρνει αλλαγές στον τρόπο που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε όσον αφορά την έκδοση του διαρκείας και την είσοδό στις κερκίδες, την ημέρα του αγώνα. Η εγκατάσταση τουρνικέ στο γηπεδό μας, όπως και η απαραίτητη έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου διαφοροποιούν τα δεδομένα σε σχέση με το ό,τι γνωρίζαμε και κάναμε μέχρι σήμερα.

Το εισιτήριο διαρκείας, θα καταχωρείται πλέον στην Εθνική Κάρτα Φιλάθλου μέσω της οποίας θα μπορεί ο φίλαθλος να έχει άμεση πρόσβαση στο γήπεδο τοποθετώντας την στους καρταναγνώστες των τουρνικέ, ανάλογα πάντα με το αντίτιμο που θα έχει δώσει, στην θύρα της επιλογής του. Μαζί με αυτή την Εθνική Κάρτα η οποία θα είναι ειδικού "έξυπνου" τύπου (smartcard) και θα είναι απαραίτητη για την αυτόματη είσοδο στο γήπεδο, θα δίνεται συνοδευτικά και μία δεύτερη ενημερωτική κάρτα, επί της οποίας απλώς θα αναγράφονται τα απαραίτητα στοιχεία (θύρα, σειρά, θέση) του διαρκείας του κατόχου και δεν θα έχει καμία περαιτέρω χρηστικότητα.

Από τη φετινή λοιπόν σεζόν, μέσω της νέας Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, όχι μόνο θα επιταχυνθεί η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο, αλλά θα σας δοθεί η δυνατότητα χρήσης των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως οι on-line αγορές εισιτηρίων μέσω internet τα οποία θα "φορτώνονται" κατευθείαν στην Εθνική Κάρτα, χρήση των αυτόματων πωλητών εισιτηρίων που θα εγκατασταθούν στη περίμετρο του γηπέδου, συμμετοχή στα προωθητικά προγράμματα της ΠΑΕ, δυνατότητα εισόδου με την ίδια κάρτα και σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα που θα ενταχθούν στο νέο σύστημα κ.α.

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, θα δωθεί στο press area του γηπέδου, την Δευτέρα 22 Ιουνίου στη 13.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (χωρίς έκπτωση) ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009 – 2010

• ΘΥΡΑ 2: 150 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις)
• ΘΥΡΑ 3: 100 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις)
• ΘΥΡΑ 4: 300 ευρώ
• ΘΥΡΑ 5 – ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ Α: 450 ευρώ
• ΘΥΡΑ 5 – ΤΜΗΜΑ V.I.P A: 800 ευρώ
• ΘΥΡΑ 6 – ΤΜΗΜΑ V.I.P Β: 1000 ευρώ
• ΘΥΡΑ 6 – ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ Γ: 450 ευρώ
• ΘΥΡΑ 6 – ΤΜΗΜΑ V.I.P Γ: 800 ευρώ
• ΘΥΡΑ 6 – ΤΜΗΜΑ V.V.I.P: 1800 ευρώ
• ΘΥΡΑ 7: 300 ευρώ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (με έκπτωση) ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

• ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (20% έκπτωση, Θύρες : 2–4–7)
Τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται με την επίδειξη φοιτητικής και αστυνομικής ταυτότητας ως απόδειξη της φοιτητικής τους ιδιότητας.

• ΠΑΙΔΙΚΟ (50% έκπτωση, Θύρες : 2 - 4 - Επισήμων Α, Γ - VIP A, Γ - 7)
Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1992 και μετά. Για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης.

• ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (20% έκπτωση – Θύρες: 2 - 4 - Επισήμων Α,Γ - 7)
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν συνταξιούχους ηλικίας από 65 χρονών (από 1945 και πρίν) και άνω. Για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται απόδειξη πληρωμής της σύνταξης.

• ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (20% έκπτωση – Θύρες : 2 - 4 - Επισήμων Α,Γ - 7)

Α.Μ.Ε.Α. (50% έκπτωση – Θύρα 4 αποκλειστικά)
Για την έκδοση των εισιτηριών απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών που να πιστοποιούν τον βαθμό και το είδος της αναπηρίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου