Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Έρχεται "πλατεία" ο Μπάλαμπαν

Κι όμως στον Πανιώνιο το πίστεψαν και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα «κόλπα» της θερινής μεταγραφικής περιόδου, επαναφέροντας ως ένα βαθμό τον άνεμο αισιοδοξίας που είχε χαθεί από την «πλατεία» μετά το «διαζύγιο» με τον Αλβάρο Ρεκόμπα, με την διαφαινόμενη απόκτηση του Κροάτη στράικερ Μπόσκο Μπάλαμπαν!
Ο πρώην άσος της Μπριζ και νυν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι έτοιμος να «μετακομίσει» στη Νέα Σμύρνη, καθώς εντός των ημερών αναμένεται να αποκτήσει την «ελευθερία» του από την κροατική ομάδα. Στην Κροατία οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης έχει πει ήδη το «ναι» στον Πανιώνιο, έχοντας ρίξει αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις (εδώ έβαλε το... χεράκι του και ο Εμίλιο Φερέρα με τον οποίο γνωρίζονται από τη Μπριζ) και προχωράει τις διαδικασίες για να πάρει την αποδέσμευσή του από τη Ντινάμο και να «κλείσει» στον «Ιστορικό».Με την κροατική ομάδα αριθμεί 31 συμμετοχές και 17 γκολ. Την τριετία 2004–2007 αγωνιζόταν στην Κλαμπ Μπριζ (83 συμμετοχές, 40 γκολ).
Για μία ακόμα φορά ο Πανιώνιος πανω στο θεμα του Μακου, τονίζει προς κάθε ενδιαφερόμενο πως δεν προτίθεται να πουλήσει ποδοσφαιριστή του με όρους... άλλων ομάδων. Προφανώς η διοίκηση των "κυανέρυθρων" αναφέρεται σε όσα γράφονται για τον Ακη Μάκο και την πρόταση της ΑΕΚ, αλλά και αυτή της Μόναχο 1860, μάλιστα όπως λένε στην Πλατεία: "Εδώ διαπραγματευόμαστε με παίκτη που θα παίρνει 300.000 ευρώ το χρόνο και θα μας αρέσει η προσφορά της ΑΕΚ για 400.000 και δύο παίκτες; Ο Πανιώνιος δεν έχει οικονομική ανάγκη".,.Επίσης επικρατεί και η άποψη που θέλει τον Πανιώνιο να μην κάνει καμία συμφωνία για την παραχώρηση του Μάκου και να προτιμάει να παίξει για ένα ακόμα χρόνο ο παίκτης στην Νέα Σμύρνη και να φύγει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος!
Οσο απο την μερια του Μακου, φέρεται να ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι προτίθεται να παραχωρήσει ένα μέρος της αμοιβής του από τους «κιτρινόμαυρους» στον Πανιώνιο, αν υπογράψει συμβόλαιο με την «Ένωση» τελικά, προκειμένου να αυξηθεί η προσφορά της Αεκ ..!!
Σε μία ακόμα υπόθεση παίκτη φαίνεται πως εμπλέκονται Πανιώνιος και ΑΕΚ, μετά από αυτή του Ακη Μάκου. Γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν τους δύο ελληνικούς συλλόγους να προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 20χρονο Κροάτη μέσο της Αιντραχτ Φρανγκφούρτης, Κρέσο Λιούμπισιτς.
Μάλιστα τονίζουν ότι για τον παίκτη ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, όπως η Βερόνα και η Πάρμα, όμως για την ώρα καμία δεν έχει κάνει επίσημη κρούση στην Αιντραχτ για την απόκτησή του.
Κατά τα άλλα, ο Κάρλος Καστεγιόνε πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης του Πανιωνίου, αφού η συμφωνία για τον δανεισμό του επετεύχθη και θα κοστίσει στους Νεοσμυρνιώτες περίπου 160.000 ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που ικανοποιήσει με την απόδοσή του, τους ανθρώπους του συλλόγου.
Τέλος, ο Πανιώνιος θα αποκτήσει έναν αριστερό μπακ χαφ (Κανακουδης) για να πλαισιώσει τον Τζαβέλα, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευθεί ο Γκονσάγκα Αντερσον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου