Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.....ALVARO RECOBA

Μετα τους BENNARD YAO KUMORDZI και FABIAN ESTOYANOFF το αφιερωμα φτανει στον Álvaro Recoba τον μαεστρο της πλατεια τον EL CHINO μας... Ενας σπουδαιος ποδοσφαιριστης που σιγουρα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη του Πανιωνιου και ισως του Ελληνικου ποδοσφαιρου σε συνολο....Πρωτος σε ασιστ στο Ελληνικο πρωταθλημα χωρις τα play off με 14 ασιστ, πρωτος σε τελικες προσπαθειες ανα αγωνα "4", μαγευοντας μας δυστιχως μονο σε 14 αγωνες υστερα απο προβληματα τραυματισμων που αντιμετωπισε, ευστοχοντας σε 4 γκολ στο πρωταθλημα και 1 στο κυπελλο....
Ο 33χρονος πλεον μεσοεπιθετικος της ομαδας μας και αστερι της εθνικης Ουρουγουαης εχει 69 συμμετοχες και 11 γκολ στο αντιπροσωπευτικο συγκροτημα της χωρας του και 5ετη καριερα στο campionato σε Ιντερ , Βενετσια και Τορινο.
το ονειρο το ζησαμε για πολυ λιγο αλλα κανεις μας δεν ειναι αχαριστος θα εχουμε να το λεμε οτι σε ειδαμε να φορας αυτην την βαρια φανελλα..
Μια κλασική ... ρήση υποδεικνύει ότι "ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ενα ονειρο δεν έχει ελπίδες να συνεχιστεί"

1 σχόλιο: