Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....


Τα βασικα που βγηκαν απο αυτην την συνεντευξη που εδωσε ο Τσακιρης ειναι αλλα και οχι αν θα παει τελικα ο Μακος στην Αεκ ολοι το ξεραμε ολοι θελαμε πλεον να τελειωσει αν εμενε τα πραγματα θα ηταν πολυ χαλια για ολους ενταξει και στην τελικη τον ανθρωπο δεν τον ηθελε και κανεις.... χαρη μας εκανε ο μαναζερ που του εκλεισε το συμβολαιο...Εγω αυτο που κραταω ειναι Μανιατης εως 2012 !!! recoba ενα χρονο ακομα στην ομαδα (μετα πιστευω πως θα παει στην χωρα του αλλα μπορει να ειναι και κατι σαν ματι σε αυτες τις χωρες για εμας)ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Εstoyanoff εως το 2011 !!!! Η φραση για το θρασος και τα 3500 διαρκειας ,οτι η ομαδα πλεον εχει σωστη οργανωση...και για το γηπεδο οτι με την πολιτική βούληση τόσο σε επίπεδο δήμου όσο και κυβέρνησης θα έρθει και αυτο, τιποτα δεν εγκαταλειπεται.

6 σχόλια:

  1. με την υπογραφη και τον τριων ακομα παιχτων η ομαδα αρχιζει σωστα την προετοιμασια της ετσι αν θελουμε 1-2 παιχτες σε καποια θεση εχουμε τον χρονο να τους παρουμε , ενα πραγμα θελει μονο προσοχη το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!! ΤΟΥΣ ΝΕΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.... ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (Χ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΣΙΟΒΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελοπανιώνιε, μπορείς να βάλεις ένα mail σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ Η Γ Ε Τ Η Σ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΑ 3500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΛΙΓΑ .
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ , ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ
    ΤΩΡΑ ,ΗΜΕΡΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε τρελοπανιώνιε, ΟΚ το είπε ο Πρόεδρος και κατά κάποιον τρόπο πήρε τη ρεβάνς για τις κατά καιρούς δηλώσεις Μάκου που απαξίωναν τον Πανιώνιο. Είπε δηλαδή ότι μόνο ο συγγενής του, μάνατζερ και ο προηγούμενος προπονητής του τον ζήτησαν.
    Ο Πρόεδρος είχε τους λόγους του και καλά έκανε και τα είπε.
    Εμείς ας είμαστε δίκαιοι. Ο Μάκος δεν είναι μέτριος ποδοσφαιριστής. Οι συγκυρίες, οικονομικές και άλλες, δεν επιτρέπουν μεγάλα έξοδα μεταγραφών. Όταν ο Εστογιανόφ δεν είχε σοβαρές προτάσεις με τέτοιο πρωτάθλημα που έκανε, δεν μπορούσε κάποιος να περιμένει ιδιαίτερα πράγματα για τηνπερίπτωση Μάκου.

    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οκ δεν μπορω ομως να βλεπω εναν παιχτη να ατιδρα με τον τροπο του Μακου... και που σε μια ομαδα που του εδωσε την ευκαιρια να παιξει μπαλα, μπορουσε να κανονισει με τον προεδρο της ομαδας αυτο που ηθελε ωστε να εκανε τις σωστες κινησης που επρεπε και οχι να του εδενε τα χερια με τον τροπο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ 3500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή