Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

1-0 ο Πανιωνιος το αεκακι

Η ανωτερότητα των παικτών του Πανιωνίου σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήτανεμφανής και το μαρτυράνε και οι 5 super ευκαιρίες και το ένα χαμένο πέναλτι που χάσαμελόγο του εκπληκτικού Σαχα που γλίτωσε το αεκακι από τον διασυρμο. Αν και όλη η ομάδα ήταν φοβερή ο Ριέρα, Μπάλαμπαν και Μανιάτης ήταν εκπληκτικοί το μόνο στραγάλι στον σημερινό ΠΑΝΙΩΝΙΟ ήταν ο Βας Τε που ήταν εκτός τόπου και χρόνου... Αλλά η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από αλλού και δεν ήταν άλλος από τον Σαμαρης, δεν είναι τυχαίο που ο Τζαβελλας όταν πήρε την μεταγραφή είπε προσέξτε αυτά τα δυο παιδιά τους Σαμαρη και τον Κολωβό...meaekaki

Ο Ισπανός φορ ειπε: "Η ομάδα είναι έτοιμη για να σταθεί στην κατηγορία. Έχουμε καλούς παίκτες. Σε κάποια παιχνίδια παίζαμε καλά και δεν είχαμε τύχη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χάνεις το πέναλτι, είχα όμως συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχω ένα γκολ και ο Πανιώνιος θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Από αύριο θα δούμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχω δίλημμα για τον αδερφό μου γιατί παίζει στον Ολυμπιακό. Είναι πρώτος στη βαθμολογία αλλά πάμε εκεί για νίκη".

Σάμαρης

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Επρεπε να αλλάξει κάτι και αυτό ήταν το πάθος που δείχναμε μέσα στο ματς. Σημαντική νίκη τη χρειαζόμασταν.
Σίγουρα ο κύριος
Μάντζιος μας έδωσε μία ώθηση, αλλά αν εμείς δεν αποφασίζαμε να παίξουμε, δεν θα νικάγαμε».
Μιλήσαμε μεταξύ μας και τα καταφέραμε να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έφταιγε ο προπονητής τόσο καιρό. Εμείς μεταξύ μας λέγαμε πως ήμασταν στην πιο δύσκολη κατάσταση και κάτι έπρεπε να αλλάξει.

Οσον αφορά τη συνέχεια τόνισε: «Από Δευτέρα όλα θα είναι καλύτερα. Από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι. Σήμερα δώσαμε μία φοβερή μάχη».

Ο φορ της ΑΕΚ Ρέφικ Τζιμπούρ τόνισε από την πλευρά του: "Δεν νομίζω ότι το θέμα ήταν η κούραση. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν αντιδράσαμε μέσα στο παιχνίδι. Κάναμε ένα πέναλτι, ο Σάχα μας έσωσε, μετά ήρθε η αποβολή, αλλά καταναλώσαμε πολλή ενέργεια κυνηγώντας τον Πανιώνιο. Δεν ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε στο παιχνίδι".Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Χιμένεθ είπε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, είπε: «Αυτή είναι η άποψη του προπονητή. Εγώ πιστεύω πως αυτοί πάλεψαν παραπάνω, έχασαν πέναλτι, έβαλαν γκολ και πιστεύω πως ήταν καλύτεροι``


ΣΚΟΡΕΡ: 50' Ριέρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθήνας).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 36' Νταντόμο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Τσότσαλιτς, 58' Κοντοές, 61' Σιόβας, 65' Μάχο, 86’ Γουνδουλάκης - 25' Νασούτι, 32' Αργυρίου, 90’+2 Μπλάνκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (62' Βαζ Τε), Ριέρα (72' Χίκα), Μπάλαμπαν (78' Βαρό).

ΑΕΚ: Σάχα, Αργυρίου, Νασούτι, Δέλλας (45' Μανωλάς), Νταντόμο, Μάκος, Καφές, Ντιόπ (27' Γκέντσογλου), Λεονάρντο (64' Μπλάνκο), Λαγός, Τζιμπούρ.


ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΡΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ...


3 σχόλια: