Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

LIVE απο ΡΟΔΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Για τον αγώνα Κυπέλλου στη Ρόδο μεταξύ του Διαγόρα και του Πανιωνίου, ο Μίκαελ Στόρε επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Φουγκουάγιο, Κοντοές, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Χίκα, Σάμαρης, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Οκπάκο, Πούπο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Σαλαλί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζουρούδης (+90΄ Γκούτμαν), Πουλόπουλος, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (86΄ Ρέγιες), Καμινιώτης, Προβατίδης, Ταραχούλσκι.

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Μπάλαμπαν, Ριέρα (75΄ Σαλαλί), Λάτκα, Γουνδουλάκης, Αναστόπουλος (67΄ Οκπάκο), Κουμορτζί, Χίκα.



Λήξη πρώτου ημιχρόνου 1-1 με γκολ του Ριερα στο 9'

Το ματς κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός που επίσης ευνοούσε τους γηπεδούχους. Ο Πανιώνιος έδειχνε να φοβάται το «κάζο» του αποκλεισμού από ομάδα Football League, δεν ρίσκαρε να βγει μπροστά και τελικά το πλήρωσε. Στο 83΄ ο Σαλαμαστράκης εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή και με σουτ από κοντά νίκησε τον Μάχο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεοεισελθών Ρέγιες, έβαλε το «κερασάκι», καθώς πέτυχε το 3ο γκολ για τον Διαγόρα, ο οποίος πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΥΑΝΈΡΥΘΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου