Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Δηλωσεις για το 2-1 στην Καβαλα

Τα λάθη του Ζαχαριάδη στο χθεσινό ματς της Καβάλας με τον Πανιώνιο και γενικά η διαιτησία στα περισσότερα ματς της Super League είχαν ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Πανιώνιου ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του αναφέρθηκε με τέτοιο ύφος στη διαιτησία, τονίζοντας:

«Αδικούμαστε απόλυτα. Ημασταν πολύ καλύτεροι και ειδικά στο α' μέρος. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το γκολ που σημειώσαμε πρώτοι ήταν καθαρό. Ημαρτον πλέον. Παίζουνε με τον ιδρώτα μας. Ολη η Ελλάδα μιλάει κάθε Κυριακή για τη διαιτησία».

Αρκετά καυστικός εναντίον του Ζαχαριάδη ήταν και ο Μπόσκο Μπάλαμπαν: «Μεγαλύτερος πρωταγωνιστής στο σημερινό (σ.σ.: χθεσινό) ματς ήταν ο διαιτητής. Κακώς ακύρωσε γκολ που πετύχαμε. Είναι γεγονός ότι κάποιοι διαιτητές δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και σκοτώνουν την ποιότητα του ποδοσφαίρου», ενώ στη συνέχεια ο Κροάτης πρόσθεσε: «Η διακοπή πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε και να πάρουμε αυτά που στερηθήκαμε τις πρώτες αγωνιστικές».

Από την πλευρά του ο Μάρτι Λάτκα στάθηκε στο πρώτο τέρμα της Καβάλας που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς: «Μας στοίχισε πολύ το πρώτο γκολ. Ηταν εντελώς ανόητο και σε καθοριστικό σημείο του αγώνα. Η ουσία είναι ότι φεύγουμε από την Καβάλα χωρίς βαθμούς».

Μίκαελ Στόρε
«Είχαμε, όμως, μια άτυχη στιγμή, στο τέλος του ημιχρόνου, όπου και δεχτήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη μπήκαμε αγχωμένοι και δεχθήκαμε νωρίς και δεύτερο γκολ, αλλά καταφέραμε και μειώσαμε. Η συνέχεια με αφήνει πολύ δυσαρεστημένο γιατί χάσαμε τον έλεγχο. Είχαμε ευκαιρία για το 2-2. Θα έπρεπε να κοντρολάρουμε το άγχος και να μην ασχολούμαστε με τον διαιτητή».


ΣΚΟΡΕΡ: 45'+1 Ονουάτσι, 48' Βουτσίτσεβιτς, 52' Βαζ Τε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88’ Αλεξάντροβιτς (δεύτερη κίτρινη).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 8' Ντργκόβιτς, 54' Πετκάκης, 74’ Αλεξάντροβιτς - 25' Σιόβας, 39' Μπάλαμπαν, 42' Λάτκα, 80' Σαλαλί.

ΚΑΒΑΛΑ: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλης, Ντιέ, Αμπντούν, Καρντόσο, Ονουάτσι (84' Ντικρόκ), Νταρσεβίλ (62' Ογκμπέτσε), Βουτσίσεβιτς (66' Αλεξάντροβιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Κοντοές, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας (69' Πούπο), Μανιάτης, Κουμορτζί, Κούκετς (51' Βαζ Τε), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί (81' Χίκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου