Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Προειδοποιεί με λοκ άουτ ο Ηλίας Λιανός και η παραχωρηση του Κανονίδη για εμπειρίες στον ΗΛΥΣΙΑΚΟ

Σε μια ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για το μπάσκετ που υποφέρει από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα οι παίκτες εντελώς ξαφνικά (;) ουσιαστικά ανακοίνωσαν στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ πως θα προχωρήσουν σε απεργία. Αναμφίβολα ουδείς αμφιβάλλει για το δίκαιο των αιτημάτων τους, ωστόσο η κριτική γίνεται για το τάιμινγκ που επέλεξαν. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ είναι πολύ πιθανό να απαντήσουν δυναμικά προχωρώντας σε λοκ άουτ! Μάλιστα αυτό το επιβεβαίωσε ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου Ηλίας Λιανός, ο οποίος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Η χώρα περνάει μια τεράστια κρίση και κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει. Την ώρα, λοιπόν, που οι ομάδες προσπαθούν να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών οι παίκτες ουσιαστικά απροειδοποίητα έκαναν γνωστό τη Δευτέρα ότι θα προχωρήσουν σε απεργία. Τα αιτήματά τους συμφωνούμε πως είναι δίκαια, όμως το να αποφασίσουν απεργία λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πέρα από κάθε λογική. Αν αυτό συμβεί και στην πράξη εγώ θα προτείνω στο Δ. Σ. του ΕΣΑΚΕ την Παρασκευή να προχωρήσουμε σε λοκ άουτ. Το μπάσκετ είναι στην εντατική και κάποιοι θέλουν να τραβήξουν και τα καλώδια. Αν θέλουν απεργία οι παίκτες, τότε να κάνουν το ίδιο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να καθίσουμε όλοι άμεσα στο ίδιο τραπέζι και να πιέσουμε την πολιτεία να δώσει λύσεις. Μόνο όμως μετά από συζήτηση».

Στον Ηλυσιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Κανονίδης που παραχωρήθηκε με υποσχετική από τον Πανιώνιο για έναν χρόνο για να αποκτήσει εμπειρίες. Εξάλλου, η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «H ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Ανδρέας Κανονίδη με τη μορφή της υποσχετικής για έναν χρόνο στην ομάδα ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.. Ο νεαρός φόργουορντ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου θα παρακολουθείται από το τεχνικό επιτελείο όλη τη σεζόν ώστε τη νέα χρονιά να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας έχοντας αποκτήσει σημαντικές .

Αλλωστε, όπως είναι γνωστό, από φέτος η ΚΑΕ Πανιώνιος συνεργάζεται στενά με τον Ερασιτέχνη όσον αφορά τα τμήματα υποδομής του συλλόγου με σκοπό να αναδεικνύει συνεχώς αθλητές που θα στελεχώσουν τα προσεχή χρόνια την πρώτη ομάδα.

Φέτος, μάλιστα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας έχουν προωθηθεί και προπονούνται οι Σπύρος Παναγιωταράς, Κώστας Πέτσας και Λάμπρος Βλάχος από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Εξάλλου, σήμερα το μεσημέρι (15.00) πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης παρόντος του μεγαλομετόχου Ηλία Λιανού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου