Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ... Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

Την ώρα που η διοίκηση του Πανιωνίου συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή, ο Ακης Μάντζιος επιφορτίζεται το κοουτσάρισμα της ομάδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Η τελευταία προπόνηση του Ιστορικού έλαβε χώρα το Σάββατο στο Απήλιον χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ρικάρντο Βαζ Τε επέστρεψε στην αποστολή από την οποία αποκλείστηκαν οι τραυματίες Γιόνσον και Κούρντι.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Μάχο, Μπέλιτς, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Κοντοές, Μανιάτης, Όμο, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Τσότσαλιτς, Οκπάκο, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Χίκα, Βαζ Τε, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Σαλαλί.

Φίλοι του Πανιώνιου,

Η ομάδα μας, ως γνωστό, βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή. Είναι χρέος όλων μας που αγαπάμε την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας αυτή τη στιγμή. Να συσπειρωθούμε όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι και να γίνουμε μία γροθιά, μία φωνή, μία μεγάλη οικογένεια, έτσι ώστε να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

Στον κρίσιμο αυριανό αγώνα καλούμε όλους τους Πανιώνιους να στηρίξουν με τη παρουσία τους τον Ιστορικό. Όλοι μαζί αύριο στο γήπεδο να εμψυχώσουμε με την φωνή μας τους ποδοσφαιριστές μας.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου