Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Γιατι δεν ακουσατε κανενα ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡ ?

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της αλλά στο ποδόσφαιρο ουδεμία ομάδα ευτύχησε μόνο με την κατοχή. Οι κυανέρυθροι δεν είχαν ξεκάθαρο σχέδιο για τις επιθέσεις τους και δεν διέθεταν τον ποδοσφαιριστή που θα έκανε κάτι απρόβλεπτο για να βγάλει από την ισορροπία της την αντίπαλη άμυνα.Ο Εργοτέλης αντίθετα είχε ένα πιο σαφή προσανατολισμό. Αποφάσισε να περιμένει τον Πανιώνιο στο μισό γήπεδο και να εκμεταλλευτεί κενούς χώρους ή αμυντικά λάθη για να βγάλει παίκτες στην επίθεση.

Μια Ζωή κάνουμε το ίδιο λάθος !!! Έναν επιθετικό θέλει η ομάδα για να φανεί κάνει ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα.. Έτσι τώρα ξεκίνησαν τα παρατράγουδα και τα λαϊκά δικαστήρια "Την πολιορκία από περισσότερους από 200 οπαδούς του Πανιωνίου, γνώρισαν τα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, αμέσως μετά σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν αρχίσει να αποδοκιμάζουν τους πάντες περίπου από τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ έφυγαν μαζικά από την κερκίδα, τη στιγμή που το παιχνίδι μπήκε στις καθυστερήσεις.Κεντρικός αποδέκτης της οργής των οπαδών του Πανιωνίου, ο Γιώργος Κιντής, ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης, με κεντρικό σύνθημα το «η Σμύρνη είναι ομάδα ιστορική και όποιος δεν το ξέρει να πάει να...».

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ έμεινε για πολλή ώρα μέσα στο γήπεδο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Κωνσταντίνος Τσακίρης αποχώρησε λίγο μετά την είσοδο του παιχνιδιού στο τελευταίο δεκάλεπτο." Ετσι δεν κύριε Κιντη ? Οσους Βαζ τεζ και Χικα να εχεις και χιλιες ευκαιριες να κανεις αν δεν εχεις τον κεντρικο επιθετικο θα χασεις στην καλυτερη να παρεις μια ισοπαλια.

Για την ιστορια και μονο Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1


Συνθέσεις

Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Γιάννης Μανιάτης, Μάρτιν Λάτκα, Σεντρίκ Βαρό, Πάτρικ Φουνγκουάγιο (79' Φανούρης Γουνδουλάκης ), Μπενάρ Κουμορτζί, Αμίρι Κούρντι (46' Ισαάκ Πούπο), Δημήτρης Σιόβας, Ρικάρντο Βαζ Τε, Μπόσκο Μπάλαμπαν (60' Moχάμεντ Σαλαλί), Σίτο Ριέρα

Εργοτέλης:

Σήφης Δασκαλάκης, Τόμας Βίζιο, Γκεόργκι Σασιασβίλι, Μάριο Χίμπλινγκερ, Μανώλης Ρουμπάκης, Μπέτο (90' Γιώργος Σαρρής), Εγκούτου Ολίσε, Ντιέγκο Ρομάνο (93' Νίκος Καρέλης), Μιχάλης Φραγκουλάκης, Μάριο Μπουντιμίρ, Σέρχιο Λεάλ (81' Δημήτρης Ορφανός)

1 σχόλιο:

  1. τα ακραια μπακ χαλια
    σιοβας λιγος,οχι μονο σημερα,ακομα και με την εθνικη που παιζει
    λατκα,οκ
    μανιατης οκ
    μαχο οκ
    κουμο,τιποτα(κριμα)
    ριερα,εκτος...συναγωνισμου ο πιο αδιαφορος,αορατος..τι να πω???
    μπαλαμπαν,δεν μπορει..μα καθολου...μεγαλο συμβολαιο,ελαχιστη προσφορα
    κουρντι,κακος..
    βαζ τε,προσπαθησε αλλα...δεν μπορει ουτε και αυτος
    κιντης,πολυ κακος στην δουλεια του και εκτος αυτου,μεγαλος ψευτης...μεγαλη απατη(το γνωριζαμε)
    τσακιρης,οτι και να πω λιγο θα ειναι...
    και ο κοσμος δυστηχως,απο την 5η αγωνιστικη θα αρχισει τα ψυχοφαρμακα...
    στορε , αδιαφορος

    τιποτα καλο στην ομαδα μας
    μεγαλο φαρμακι καταπινουμε σημερα και εχει και συνεχεια...
    κριμα...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή