Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....

Η ΚΑΕ Πανιώνιος απέδειξε για άλλη μια φορά το "δέσιμο" που υπάρχει με τις Ακαδημίες του συλλόγου αφού τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο με τους
παίκτες της ανδρικής ομάδας παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τα τμήματα υποδομής δίπλα στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" στην Νέα Σμύρνη.Το παρών στα εγκαίνια έδωσε αρκετός κόσμος, παλαίμαχοι παίκτες των "κυανέρυθρων" αλλά και νέα παιδιά.

Ο μεγαλομέτοχος Ηλίας Λιανός αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες αλλά και στην ανδρική ομάδα μπάσκετ.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον
Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία αυτή και συγχαίρω τους ανθρώπους του γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Από φέτος η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει στην ουσία ενοποιηθεί με τις ακαδημίες γιατί διέκρινα μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Αλλωστε στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας υπάρχει τρίτος προπονητής προερχόμενος από τις υποδομές ενώ εγώ έχω συχνά επαφές με ανθρώπους των ακαδημιών. Αλλωστε και στο ΔΣ της ΚΑΕ υπάρχουν άτομα που είναι μέλη των ακαδημιών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Σιγά σιγά το
προπονητικό τιμ θα παρακολουθεί αγώνες των τμημάτων υποδομής ώστε να οργανωθεί πιο σωστά όλη η προσπάθεια αυτή που γίνεται ώστε να βγουν νέα παιδιά. Βλέπετε, φέτος η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου αποτελείται από νέα παιδιά. Αυτό θα είναι μια μόνιμη επιλογή όχι μόνο λόγω της οικονομικής κατάστασης αλλά είναι το κίνητρο που θα προσφέρουμε στα παιδιά και στους γονείς που βρίσκονται σήμερα εδώ".

Στον κόσμο μίλησε και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ,
Γιώργος Κουτελάκης, αναφέροντας τα εξής: "Φέτος το μπάσκετ του Πανιωνίου έχει να επιδείξει τρία σημαντικά στοιχεία που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον. Πρώτον, είναι η εμπιστοσύνη που δείξαμε σαν ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στους Γιάννη Μπίρη, Θανάση Χριστόπουλο, Θανάση Στρογγυλάκη, Χρήστο Βουζουνεράκη, Γιάννη Μελισσουργό που οικοδομήσανε ένα νέο μοντέλο στο πώς μπορεί να διοικείται ένα τμήμα υποδομών.

Είναι ένα μοντέλο που πρέπει να είναι πιλοτικό και για τα υπόλοιπα τμήματα του Πανιωνίου. Πρέπει να γίνει ένας δεύτερος πυλώνας για να ωθήσει τα παιδιά της πόλης που προτιμάνε το μπάσκετ. Σε όλα αυτά έρχεται ο Δήμος να συμβάλλει στην προσπάθεια με την ουσιαστική βοήθεια του Νομάρχη,
Γιάννη Σγουρού, με τη δημιουργία ενός νέου κλειστού 3.500 θέσεων, που ελπίζουμε να δημοπρατήσουμε μέχρι τέλους του χρόνου. Όλα αυτά αποτελούν μια νέα ελπίδα για τον Πανιώνιο και τις υποδομές του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου