Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η Καταιγιδα και η κληση του Βαζ Τε στην Εθνική Πορτογαλιας !!

"Αισθάνομαι ότι η διοίκηση με στηρίζει αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα", δήλωσε ο Μίκαελ Στόρε στον Τύπο της Σουηδίας. Αναβλήθηκε το φιλικό με την Καλλιθέα. Άτυχος ο Βαζ Τε.Ο Σουηδός προπονητής παράλληλα μίλησε για τα παιχνίδια της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές, επισημαίνοντας ότι το κλίμα παραμένει καλό και όταν συμβαίνει αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Αρχικά δήλωσε στον Τύπο της Σουηδίας."Δεν είχαμε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τα πράγματα δεν διαφέρουν εδώ πολύ από τη Σουηδία. Όταν κερδίζουμε, ο κόσμος είναι χαρούμενος κι όταν χάνουμε, ο κόσμος είναι λυπημένος. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό κι όταν συμβαίνει αυτό μπορούν να έρθουν και τα αποτελέσματα".Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ελλάδα, ο Σουηδός προπονητής, είπε: “Οι Έλληνες είναι ανυπόμονοι. Όμως είναι στη φύση της δουλειάς του προπονητή να δέχεται κριτική, ακόμη και να ζητά ο κόσμος την απόλυσή σου. Δεν είναι κάτι για το οποίο χάνω τον ύπνο μου.
Έχω κάνει καλή δουλειά και αισθάνομαι ότι η διοίκηση με στηρίζει. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Όλα είναι στο πρόγραμμα. Κάθε ομάδα είναι καθρέφτης της δουλειάς του προπονητή. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να είναι αυτοί που πρέπει να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά εγώ είμαι αυτός που έχω την ευθύνη.
Αν φοβόμουν την απόλυση, θα έπρεπε να είχα σταματήσει αυτή τη δουλειά. Αν δεν ήμουν έτοιμος να εκτεθώ σε αυτό τον κίνδυνο, δεν θα είχα αναλάβει αυτή τη θέση”.
Όσο για την πίεση στον Πανιώνιο, απάντησε: “Είναι προφανές πως σε άλλες ομάδες υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και είναι φυσικό να υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Είναι καλύτερα αμειβόμενοι και υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτούς”.


Αναβλήθηκε το φιλικό με την Καλλιθέα

Η δυνατή καταιγίδα που έπληξε σήμερα το απόγευμα περιοχές της Αττικής, οδήγησε σε αναβολή το προγραμματισμένο φιλικό του Πανιωνίου με την Καλλιθέα.
Οι προπονητές και των δύο ομάδων συμφώνησαν ότι δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα και έτσι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο του "Απήλιον".

Άτυχος ο Βαζ Τε

Κατά τα άλλα, τα νέα δεν ήταν και τόσο καλά για τον Ρικάρντο Βαζ Τε ο οποίος υπέστη μία μικρή θλάση στη γάμπα (γαστροκνημία) και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης τις επόμενες ημέρες.


Ο τραυματισμός αυτός εμπόδισε τον Πορτογάλο ποδοφαιριστή από το να ταξιδέψει στην πατρίδα του ανταποκρινόμενος στην κλήση του στην Εθνική της χώρας του, η οποία ήρθε χθες στα γραφεία του Πανιωνίου.


Ο Σίτο Ριέρα δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στην πλάτη που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ο Ισπανός επιθετικός θα υποβληθεί πάντως σήμερα σε μαγνητική έτσι ώστε το ιατρικό τημ των κυανερύθρων να διαπιστώσει την πορεία του τραυματισμού του.


Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος τις δύο τελευταίες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται από την Πέμπτη να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου