Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τελος ο Γιώργος Κιντής

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλε στα μέλη του ΔΣ ο Γιώργος Κιντής, όπως κάνει γνωστό σε γραπτή του δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

«Προφανώς η πλήρης ευθύνη για την ως τώρα αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι δική μου. Εννοείται, επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του μετόχου»
, αναφέρει -χαρακτηριστικά- στη δήλωση του ο κ. Κιντής.

Πλέον, αναμένουμε την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνου Τσακίρη για το θέμα, χωρίς να αποκλείεται κάποιο από τα δύο ενδεχόμενα: ή της αποδοχής της παραίτησης ή της απορριψής της, με αποτέλεσμα την παραμονή του Γιώργου Κιντή στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Στη μετά Κιντή εποχή, ζητούμενο στον Πανιώνιο είναι η ηρεμία, όμως, είναι και η αγωνιστική… Γι αυτό, οι Λιανός και Ζερβακάκος δεν έχασαν χρόνο. Πήγαν στο «Απήλιον» και μίλησαν στους παίκτες, ενόψει… Τούμπας!
Έτσι, με το που πήραν το… χρίσμα από τον κ. Τσακίρη, οι Λιανός και Ζερβακάκος πήγαν στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Απήλιον» και μίλησαν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ζητούμενο, πλέον, όπως τόνισαν, είναι η ηρεμία και η συσπείρωση, ώστε ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του. Η ομιλία τους, δηλαδή, κινήθηκε στο ύφος της δήλωσης του κ. Τσακίρη: «…καθήκοντα διοίκησης θα ασκούνται από τον κ. Ζερβακάκο, σε συνεργασία με τον κ. Λιανό, στα πλαίσια του πλάνου μας για έναν ενιαίο και δυνατό Πανιώνιο. Οι φίλοι του ιστορικού Πανιώνιου να είναι σίγουροι ότι προχωράμε μαζί και ενωμένοι για το καλό του συλλόγου και των ιδανικών που πρεσβεύει». Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και δίτερμα. Ο Μίκαελ Στόρε είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένου και του Βαζ Τε, ο οποίος ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Οι μόνοι απόντες ήταν οι Γιόνσον και Βαρό, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο δεύτερος αισθάνεται από χθες μία ενόχληση στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου