Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Τελος ο Στορε με Λιανο για προεδρο

Ο Ηλίας Λιανός είναι ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, όπως προέκυψε μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, που δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται στις αποφάσεις για την ομάδα, αναζητούσε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατέληξε στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχει συγκληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση για τις 16/11/2010 (το νωρίτερο δυνατό που γινόταν νομικά) με σκοπό την πλήρη αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή ωστόσο τα θέματα του συλλόγου χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και με δεδομένη τη μεγάλη αγωνία που όλοι μας στον Πανιώνιο βιώνουμε για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ορίζεται από σήμερα το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός
Αντιπρόεδρος - Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος
Αντιπρόεδρος - Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος
Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων».


Ετσι ειχαμε το χρονικό ενός... προαναγγελθέντου «διαζυγίου» που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/10) ετσι ο Μίκαελ Στόρε αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.Οσο για τη διάδοχη κατάσταση; Τα ονόματα των Τάκη Λεμονή και Παύλου Δερμιτζάκη είναι στο προσκήνιο, ωστόσο αν δεν υπάρξει άμεση λύση, την τεχνική καθοδήγηση του Πανιωνίου στον αγώνα της Κυριακής (31/10) με την ΑΕΚ θα έχει ο βοηθός του, Ακης Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου