Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Tv web , VisTrack και οργανωση της ΠΑΕ

Είχα την τύχη σήμερα να γνωρίσω άτομα που πραγματικά έχουν όρεξη για δουλεία για να παρουσιάσουν μια web tv πραγματικά άξια να σταθεί στο ύψος του ονόματος του Πανιωνίου, οι ιδέες είναι πολλές και ορισμένες εντυπωσιακές.... Το στήσιμο του όλου εγχειρήματος έχει αρχίσει και θα έχει την αμέριστη υποστήριξη του blog για την απόλυτη επιτυχία του. Η ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία CAIROS (www.cairos.com) ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος VisTrack στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το VisTrack είναι ένα σύστημα καταγραφής και ανάλυσης της κίνησης των παικτών σε πραγματικό χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει και να αποθηκεύει την ακριβή θέση και ταχύτητα κάθε παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και να αναλύει τα δεδομένα, παρουσιάζοντας χρήσιμα αποτελέσματα για την προπονητική ομάδα. Η χρήση του συστήματος θα πραγματοποιείται από δυο εξειδικευμένους χειριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στη Γερμανία. Ένα άλλο μεγάλο θέμα που πραγματικά χαροποίησε όλους τους Πανιώνιους είναι οτι τουλάχιστον και για δυο μήνες Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ θα γίνει Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και θα χτυπάει κυανέρυθρα ,η έκθεση με όνομα 120 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τέλη Νοεμβρίου, ενώ θα συνοδευτεί και από άλλες παράλληλες εκδηλώσεις του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. και των Π.Α.Ε. - Κ.Α.Ε. με αφορμή τη συμπλήρωση των 120 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Υπάρχουν και άλλες δυο μεγάλες κινήσεις από την ΠΑΕ που καλό είναι βέβαια να ανακοινωθούν από την ίδια την ΠΑΕ όπως και θα κάνει σε σύντομο χρονικά διάστημα...

ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Δεν κάνει... χάρες η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Για αυτό και μετά τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη επέβαλε στο «Δικέφαλο του Βορρά» ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, με συνέπεια η Τούμπα να κλείνει για το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο που γίνεται την άλλη Κυριακή.



Η προπόνηση

H σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου έγινε στις 4 το απόγευμα στο Απήλιον. Οι Μάχο και Χίκα επέστρεψαν σήμερα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Μετά τον Σίτο Ριέρα, που μπήκε χθες κανονικά στην προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας, Μίκαελ Στόρε είδε σήμερα και τον Ρικάρντο Βαζ Τε να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να δηλώνει "παρών" για τον αγώνα του Σαββάτου. Οι διεθνείς Μανιάτης και Σιόβας έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αφού ο Σουηδός τεχνικός θέλησε να τους ξεκουράσει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βαρό, ο οποίος αναμένεται αύριο να μπει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης.
Τέλος, αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις λόγω της ενόχλησης η οποία τον ανάγκασε να αποχωρήσει εχθές από την προπόνηση. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 6 το απόγευμα. Νωρίτερα, στις 12:30 το μεσημέρι, ο Μίκαελ Στόρε θα παραχωρήσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου, η οποία θα γίνει στο Press Room του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου